- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Mindenféle akkus cuccom van és nem igazán vettem még észre különbséget a töltések és
az akku élettartama között. Volt/van olyan telóm, tabletem, ahol betartom a 80% os töltést de az akku avulása ugyan úgy zajlik mint amikor rajta felejtem a töltőn és maxra tölti.
Akkus barkácsgépeknél meg mindig addig töltöm amíg a töltő ki nem kapcsol.
Ott ugye nem is látni a százalékokat hacsak nem valami bluetoothos akku."ez a design szar, az előző jó volt. ez az állítás minden váltásnál automatikusan igaz."
Ez most is igaz
Az előzőnél a főoldalon rögtön láttam, hogy egy hírekhez hány db hsz jött és átláthatóbb volt az egész oldal. A mostani design "szar"
Új hozzászólás Aktív témák
ph 🔋 A laptopod 80%-nál megáll? Ez lenne az intelligens töltés? 2025-ben szinte minden új laptop „vigyáz” az akkura – de vajon tényleg okosabb lett a töltés, vagy csak jól hangzik? Ebben a Tech Percek epizódban lerántjuk a leplet az új töltésmenedzsment rendszerekről.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest