Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
Süni 1985 F #5 üzenetére
Tuning, kezdőknek, szájbarágósan (kiemelt téma) ebben a topicban kérdezz ne 1 elsüllyedtben vagy Core 2 - Tuning de ez is elég kihalt !
Ezt zárni fogják ! -
Süni 1985 F
senior tag
E8400 proci 3.8on megy most a gépemben néha kifagy a gép Volt1.400
Mennyi Volt lenne neki ideális szerintetek? -
Loretto
veterán
Bővebben: link
na itt mintha mind2 20% fölöt menne de csak talán 1-2 lapban nem ment 30% fölötti tuning. persze pata hdd-vel. -
Suliro
senior tag
Próbáld ki, ha van rá lehetőséged, nem biztos, hogy jó darabot fogsz ki és akkor nem fogod nagyon tuningolni. Én is így vettem a sajátomat, bár az amd.
-
danger
csendes tag
anno a 2 gigas p4bol volt egy c v d szeria, amibol vettem, es azota is vigan futkoraszik 2.6on.
a kerdesem az lenne hogy a 775os procikbol van ojan szeria amibol minimum 3-400mhz pluszt ki lehetne hozni fagyasztas nelkul? pl gyari intel hutovel.
es ha igen mejik?
thx
rossz topicba tettem, bocsi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest