Aktív témák
-
salazol
őstag
Ismerem a bose hangfalakat belülről is.
Szerintem nagyon nem érik meg az árukat.
Van most nálam 2 db javításon, ezek 4 hangszórós, nagy termekbe javasolt dobozok. Az áruk 130 ezer környékén van, megjött a hangszóró bele, azok ára bruttó 6 ezer /db. Ebből következik, hogy a doboz és a márkajelzés kerül összesen 104 ezer forintba.
A hangszóró 2 ohmos, a 4 db sorba van kötve benne, meg egy trükkös áramkör van még benne izzólámpával, kondival, ami kicsit játszik a magastartomány dinamikájával.
A hatásfoka közepesnek mondható, 93 dB, viszont ezt 120 fokos nyílásszöggel tartja, ez jó pont.
A hangja nem tetszik, a hozzá vásárolható controller áramkörrel (120 ezer körül) elmegy, anélkül elég vacak.
A műszaki paramétereket pár éve simán letöltöttem a bose honlapjáról pdf formátumban, csodálkozom, hogy most nincs.
Személyes véleményem, hogy a Bose inkább plázákba való.
Szereltem be pár éve egy egyetem nagyelőadójába (ami színházteremként is funkcionálhat) teljes bose cuccot, nagy csalódás volt számomra az eredmény.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest