Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Asztrofotózás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok!
Több mint egy éve megvan nekem az ASTRO A50 Gen 3 + Base Station típusú wireless gamer fejhallgató.
Néztem youtuben 7.1 videókat Dolby on-nal(elvileg ez a 7.1), és dolby off-al, ha a Dolbyt bekapcsolom akkor olyan, mintha sokkal rosszabb hangot kapnák, mint Dolby Offal(sokkal tisztább, jobb minőségű hangot ad, ha a dolby kivan kapcsolva).
Ahhoz, hogy működjön a 7.1 le kell szednem az alaplapi hangkártya 7.1 drivert, vagy nem kell hozzá? Mert valaki azt írta, hogy elég csak USB-vel csatlakoztatni a PChez, és semmi mást nem kell vele csinálni.
Alaplap: Z77 EXTREME4
Hogy tudom én ebbe működésre bírni a 7.1-et? Nagyon jól jönne PUBG,bf1,csgohoz.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
[ Szerkesztve ]
-
tag
Megrendeltem a HyperX-et!
-
tag
Sziasztok!
Egy asus gl502VS(gtx1070-es új kiadású) gamer laptophoz szeretnék gamer fejhallgatót.
Maximum 30 ezer forintig.
Ezeken vacillálok:
HyperX Cloud II
ASUS Strix 2.0
Logitech G633
Steelseries Siberia 200 v2A HyperX Cloud II-n gondolkodtam, mert 7.1, és kényelmesnek is látszik.
Melyek lennének jók, illetve kevésbé jók?
Előre is köszönöm a választ!
-
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajànlani max 25.000 Ft-ért gamer fülest ps4re?Astro a10 et néztem
-
tag
Komoly füles!
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Melyik gaming headsetet vegyem?
Astro a50 Wireless 2016 vagy Razer Tiamat 7.1? Az Astro jobb mint a Tiamat?
Vagy esetleg tudtok ezeknél jobbat? -
tag
Érdemes lenne újra Razer Tiamat 7.1-et vennem, ami 2012-es vagy próbáljam meg az újabb koncepciókat mint például a razer kraken 7.1-et vagy az astro a50 wireless 2016 ot, vagy a fentebb említett Logitechet?
Sokan azt mondják, hogy 60 ezerért, vagy többért már van jobb mint a Tiamat 7.1[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
5-6 éve vettem egy Razer Tiamat 7.1-et. Most a napokban előjött, egy olyan probléma, hogy már nem szól az egyik oldal,és kezdi megadni magát az egész füles.
Nagyon tetszett a Tiamatban, hogy ki lehetett kapcsolni a 7.1-et a vezérlőn és nagyon hangosan szólt.(2-3 szobával arrébb is simán lehetett hallani)
Szerettem használni a Razer Tiamat 7.1-et, de szerintem már itt az idő váltani, ugyanis már több mint 4-6 éves.Melyek most a legjobb headsetek játékra,zene hallgatásra,ami jobb mint a Razer Tiamat 7.1?
Az Astro A40-et nézegettem illetve Sennheiser füleseket.
Tudnátok ajánlani jó headseteket?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Assassin's Creed: Valhalla
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest