Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tgabor96
csendes tag
Sziasztok headsetet szeretnél venni,főleg gamelésre. A fő lényeg az,hogy én ne halljak zavaró körülményeket pl: család, TV és akikhez beszélek azok se hallják nagyon....Azt se tudom ez egyáltalán kivitelezhető-e max ár az 20k legyen többet nem szeretnék rá költeni,de persze ha....Beépített hangkártya van MSIZ77a-G43 alaplapon.Lehetőleg vezetékes legyen és hosszú.Nem kell,hogy csicsás legyen. Mivel ez lesz az első headsetem és még zenét sem halhatok ezért teljesen tanácstalan vagyok. ÉS lehetőleg au ip.on ban meg lehessen vásárolni
[ Szerkesztve ]
Tgabor96
-
Tgabor96
csendes tag
Nemtudom,hogy mire gondolsz mert visszaolvasva a kommentemet 1-2 helyesírási hibán kívül nincs vele gond szerintem.Tartalmazza a szükséges infókat.Azt tudom,hogy nincs benne hogy 5.1,vagy 7.1 de fogalmam sincs, hogy mit jelent.Az legyen amelyik jobb és ennyi, vagy ami belefér a keretbe.
De ha kifejtenéd,hogy mi hiányzik akkor leírom.
jó egy hiány találtam....USB-s legyen lehetőleg
+1 Circumaural vagy supraaural?
Melyik a kényelmesebb,ti mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
Tgabor96
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Idén érkezik a PlayStation Portal
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Eladó Magnat Monitor Supreme 2002 fekete
- Kis méretű akyga felsőtápos ATX gépház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest