Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeruel
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is Medusám van, nagyon megvagyok vele elégedve nagyon király, mondjuk megesik hogy nyomja a fülem 2-3 óra után de ezt megbocsájtom neki. Viszont mostanában elkezdett halkan recsegni (csak akkor hallom ha éppen nem nyomja el semmilyen hang). Remélem nem kontaktos de valszeg nem is az mert akárhogy mozdítottam a kábelt nem volt változás folyamatosan zizgett meg recsegett halkan. Arra gyanakszom wireless hálókártya jeleit szedi össze mert amíg nem volt benn ez a kártya addig nem recsegett (vagy eddig nem hallotam). Lehetséges hogy a hálókártya zavar be?
Vagy esetleg a potik lettek kontaktosak? (remélem hogy nem mert alig két hónapos kb)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!