- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
bigrob #21289 üzenetére
Logitech G430-am van nekem is, én is a PUBG-hez használom. Logitech programban van kimondottan a PUBG-hez beállítás, de megmondom őszintén, sztereóban sokkal jobbak a hangok a játékban, mint 7.1-ben vagy a skinnel.
Én 2 éve használom, szép hangja van, zene hallgatásra is megfelel nekem, de ha visszább olvasol, láthatod, hogy én sokat kinlódok ezzel a fejessel!
És én személy szerint a hangerő kivételével semmi különbséget nem érzek a sztereó meg a 7.1 között!
Én nem vagyok szakértő, csak 1 G430 tulajdonos -
CsonkaImo
addikt
Olvassatok néhány hozzászólást vissza, illetve használjátok a keresőt.
-
bendikeee11
tag
Egy kérdésem lenne, mivel nem vagyok nagyon hangzás szakértő...
Egy Creative Fatal1ty fejhallgató basszus orientáltnak mondható? Csak mert ilyenem van most és ettől a mélytől lejebb nem adnám. Esküszöm jobb hallgatni ezt meg kényelmesebb mint a G533
elkeserítő...
A Sennheiser füleseibe van annyi mély mint a Fatal1tybe? -
bigrob
őstag
válasz
bigrob #21289 üzenetére
Erre valaki?
Fejhallgatós csopiban ajánlották a Beyer DTX 910 és Creative Aurvana Live! fejhallgatókat. -
CsonkaImo
addikt
válasz
eLit-MiLan #21299 üzenetére
Cloud I vagy Creative H5. Mindkettő nagyon jó, főleg hangkártyával. Sennheiser-t inkább csak a felső kategóriában érdemes nézni, belépő megoldásai nem annyira jók.
-
eLit-MiLan
őstag
Hello!
Szeretnék fejhallgatót venni, mert az előző megadta magát.
1. játék / zene hallgatásra lenne
2. 20-30k körül árban
3/7.vezetékes jack csatlakozóval
4. circumaural és zárt
5. mikrofonos
6. előző egy Siberia V2 volt, birta majdnem 3 évig, és nekem nem volt speciel semmi bajom a hangzásával, szóval stereo megfelel
8. Asus Xonar DGX hangkártyám van
9. semmi extraMég annyi plusz kérdésem van, hogy ezen kritériumoknak van megfelelő Sennheiser fejhallgató?
-
bendikeee11
tag
válasz
SH4D0W2011 #21297 üzenetére
Köszi szépen amit írtál! Nagyon bejön az a füles, igazából sajnos nincs túl sok viszonyítási alapom, egy Razer Tiamat 2.2-m volt régebben amit imádtam, majd egy Creative SB Fatality-t nyüstöltem ami szintúgy nagyon jó cucc volt csak már öreg, most a G533 van de ez kevés, a Tiamatnak elég volt az alaplapi X-Fi, brutális felerősítést tett rá, torzítás és mindenféle zaj nélkül. Abba a mély is elég volt nekem, valami hasonlóra gondoltam, nem vagyok nagyon basshead, csak ne torzítson ha adok rá egy kis plussz basszust equalizerbe. A magasakra is érzékeny vagyok, abból se elég sose.
Esetleg a Tiamat 2.2 V2-ről tud valaki valamit? Tesztek alapján annyira nem dicsérik...
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
bendikeee11 #21288 üzenetére
Szia!
Nekem van GAME ONE-om. Hatalmas, ovális, szövet bevonatú párnái vannak, ha sikerül jól belőni a pántot méretre, akkor baromi kényelmes cucc. Eleinte kicsit feszesebbre állítottam, mert úgy éreztem igazán stabilnak, de elég hamar nyomni kezdte a fejem búbját, aztán nagyobbra állítottam, és így már tök jó. Befelé dönthetők egyébként a fülkagylók (jobb oldalt eléggé, bal oldalt csak egy kicsit, itt megakadályozza a mikrofon), illetve a pánton is lehet kicsit előre-hátra mozgatni a kagylókat tartó részt, szóval nem egy fix darab az egész. A hangját én kifejezetten szeretem, persze nincs annyi mély, mint a basshead fejhallgatómban, de nem keveslem egyáltalán. Többnyire PS4-en használom játékra kontrollerről, sok marad úgy a fejhallgatóban, max. hangerőn épp kielégítőnek érzem, de most előszedtem notihoz a Xonar U3-at és belöktem egy kis Linkin Park-ot lossless-ben és tetszik amit hallok, szóval részemről megy az ajánlás.
-
forras2
őstag
válasz
CsonkaImo #21293 üzenetére
Firmware-t nem tudom frissíteni, mert elvileg a legújabb van fent.
6× telepítettem újra a wint az elmúlt 2 napban, de szűz windowsnál, mindenféle program nélkül is ezt csinálja. Arra tudok még esetleg gondolni, hogy a Logitech Gaming Driver akad össze a Teamspeakkel. -
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Siberia 150 "helyett" (semmi baja, csak szeretnék jobbat) kellene valami komolyabb. A Logi G430 Aquában jónak tűnik 20-ért a 7.1 miatt, viszont félek, hogy túl sok hang szűrődne ki, és zavarná az esetleg mellettem lévőket. Le lehet valahogy "zárni" a G430-at, vagy nézzek mást hasonló áron? Ha igen, mit?
Siberia 150 és Superlux HD662B van, mindkettő tökéletes játékra is, szóval sima sztereó nem igazán érdekel. -
forras2
őstag
Szevasztok
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van 1 Logitech G430-as fejhallgatóm!
A hozzátartozó USB-s hangkártyával használom. Régóta küszködök már a dologgal, most megoldást találtam a problémámra, de a miértjét szeretném kideríteni.
Program feltelepítése után tökéletesnek tűnik minden. De mihelyst elindítom pl a teamspeaket, a gépen letilt minden hangot, és onnantól kezdve nem tudok semmit sem csinálni. Sem filmet nézni, sem zenét hallgatni, de még programokat megnyitni, bezárni sem, de nincs lefagyva a gép.
A megoldás az lett, hogy a fejhallgató mikrofon csatlakozóját a sima hangkártyámba átdugtam, és azt aktiváltam, a Logitech hangkártyájának a mikrofon kimenetét meg letiltottam. így minden megy tökéletesen. Jó is, nem is agyalok többet a dolgon, de fúrja az oldalamat, hogy miért van ez. Tönkre mehetett a füles hangkártyája? Vagy mi lehet? -
törölt tag
Sziasztok,
Wireless headsetet keresek.
A jelenlegi Corsair H2100-asomat szeretném lecserélni egy komolyabbra. Mit ajánlanátok? (asus strix volt és nem vált be) -
bigrob
őstag
Sziasztok!
Segítségetekre szorulnék!
3,5-4 év után feladta a harcot az öreg 2.0-ás Razer Kraken fejhallgatóm (ez előtt még ennyire komoly sem volt), meg volt törve a kábel, újrakábeleztem, összeraktam, minden király, felhozom géphez és ahogy állítottam a fejpánton végleg elkoptatta a jobb oldali kábelt és már úgy vagyok vele, hogy akkor vegyünk egy újat.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Itthon, számítógépnél.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Leginkább gaminget mondanék, de zenét is sűrűn hallgatok.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15.000-20.0004.) Új vagy használt?
Új5.) Circumaural vagy supraaural?
Cicumaural6.) Zárt vagy nyitott?
Eddig csak zárt fejhallgatóim voltak, nem próbáltam nyitottat.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Nem vagyok diszkópatkány, nem kérek überbasszust.8.) Honnan vásárolnál?
A 15. és 4. kerület közelében Aqua, Mediamarkt, esetleg ha tudtok mást. Vagy szállítással.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Eddig Zalman Z3 előlapi jackjeire volt dugva, de opció az USB is.Mikrofon nem feltételnül szükséges, évek óta fekszik a monitor alatt egy mikrofon amivel tökéletesen hallanak Teamspeaken.
Alzán a Kraken USB is le van akciózva 13.000-re, de nagyon sok helyen olvasom, hogy fél év alatt törik és reped. Razert illetve nem szeretnék, mert eddig bármim volt tőlük a garancia lejárta után rövidesen betegeskedtek és mentek tönkre..
Amivel eddig szemezgettem:
- Logitech G430
- Logitech G231
- Kingston Hyperx Stinger
Igazából nem tudom, hogy mennyivel javulna a PUBG win ratem egy 7.1-el, de ha azt mondjátok mindeképp akkor legyen.
Várom az egyéb ajánlásokat, ti mit választanátok a helyemben!Köszi
Robi -
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok!
Én ugyan legtöbbször hangfalakon játszok, de néha jó lenne már egy füles is. És ugyan van egy Medusa-m még COD-os időkből, de már akkor sem volt megfelelő hangtere a hangfalakhoz képest. Azt kérdezném, hogy a mostani fejesek, pl Cloud, adnak-e már használható térérzetet? Jobbat, mint ez a Medusa?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
bendikeee11 #21285 üzenetére
Egyértelműen a Sennheiserek jobbak hangminőségben, viszont ha a kemény basszus szereted, akkor lehet ezek sem fogják elnyerni a tetszésedet. Nem basszus erősek, de teljesen rendben van a hangjuk. A g533-nál már a HyperX Cloud, vagy a Creative H5 is sokkal jobban szól. És mindkettő basszus orientált.
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre, tapasztalatokra lenne szükségem.
Nem rég vettem egy Logitech G533-at, de valahogy nem vagyok vele megelégedve, nekem kevés benne a mély, nagy hangerőnél is mintha már sok lenne neki és nem bírja..Próbáltam állítgatni rajta, de még mindig nem az igazi. Emiatt leszeretném cserélni vissza vezetékesre...
Amiket kinéztem:
Astro A40 TR (Mixamp nélkül)
Sennheiser Game One
Sennheiser HD 558 vagy 599Az Astronál az lenne a kérdésem hogy Mixamp nélkül milyen hangzása van? Sok helyen azt olvastam, hogy attól lesz az Astro, Astro. Így félek megvenni Mixamp nélkül, vele együtt meg már nem fér bele a keretembe.
Egy alaplapi Soundblaster X-Fi erősítené.A Sennheiserekről csak jót olvasok, ezekkel kapcsolatban véleményt szeretnék kérdezni valaki használt e már közülük valamelyiket, és milyen volt?
Előre köszönöm!
-
juve600
nagyúr
üdv
erről vélemény [link] ?
heti pár óra FPS játékra használnám -
yorka
tag
Sziasztok!
Mikrofont érintő kérdésem lenne. A játéksarok a nappaliban van, így gyakran megy a TV, beszélgetés a háttérben. Olyan gamer fejhallgatót szeretnék, aminél kevésbé, vagy alig hallatszódik be a környezeti háttérzaj. A tesztekben ez alapján kicsit elmarasztalták a Cloud I-et. A Cloud II jobb ebből a szempontból?
Mit ajánlatátok úgy 30 ezerig, ami jobban szűri a környezeti zajokat? 7.1 nem feltétel.
Ha szoftveres megoldás van hozzá, az is megteszi.Köszi
-
Scaletta
tag
Sziasztok!
Media Markt webshopból melyik fejhallgatót tudjátok ajánlani 15-20 ezer forint magasságban?
(Azért csak MM mert garanciáztatásból lesz füles vásárlás) -
CsonkaImo
addikt
Azt tudja hangzásban, amit a mellékelt hangvezérlő nyújt. Függetlenül működik az alaplapodtól, vagy bármilyen más forrástól. Az Astro hangvezérlőjéhez ha van szoftver, azzal biztosan testre tudod szabni a hangzást, és elmenteni. Így az lesz használatban ps4-en is.
-
vrs
csendes tag
Sziasztok!
Az itteni ajánlások alapján megvettem a Hyperx Cloud Silver fülest. Játékokhoz kell a Virtual Surround, annyi a dolgom hogy az alaplapi realtek driverben bekapcsolom a Virtual Surroundot és ennyi?
-
zarew
senior tag
válasz
F.B.I. #21267 üzenetére
Húha, ez nagy gáz....pedig sose megy pc-ről a film. Még a médialejátszó sem tudja? Valami megoldás??
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Ducky92 #21265 üzenetére
Nem ismerem a headset-et, de gondolom saját hangvezérlője van, így teljesen független az alaplapodtól. Nem elképzelhetetlen a hangminőség romlása, mivel a virtual térhangzások eléggé megpiszkálják a hangképet, így könnyen lehetséges, hogy nem olyan természetes a hangja.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Csak mozira kellene, egy médialejátszóról mennek a filmek, vagy a tv vlc-je játsza le usb -ről. Jól gondolom ,hogy nekem egy usb fejesre van szükségem? Pl Logitech G633 jó áron van. A film 7.1 infója az usb n megy át ügye?
Köszönöm előre is. -
Sziasztok!
Több mint egy éve megvan nekem az ASTRO A50 Gen 3 + Base Station típusú wireless gamer fejhallgató.
Néztem youtuben 7.1 videókat Dolby on-nal(elvileg ez a 7.1), és dolby off-al, ha a Dolbyt bekapcsolom akkor olyan, mintha sokkal rosszabb hangot kapnák, mint Dolby Offal(sokkal tisztább, jobb minőségű hangot ad, ha a dolby kivan kapcsolva).
Ahhoz, hogy működjön a 7.1 le kell szednem az alaplapi hangkártya 7.1 drivert, vagy nem kell hozzá? Mert valaki azt írta, hogy elég csak USB-vel csatlakoztatni a PChez, és semmi mást nem kell vele csinálni.
Alaplap: Z77 EXTREME4
Hogy tudom én ebbe működésre bírni a 7.1-et? Nagyon jól jönne PUBG,bf1,csgohoz.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Hubba12
senior tag
ASUS Xonar DGX mivel tudna többet mint az MSI x299 gaming m7 ack alaplapba épített? Hyperx Cloud lenne rajta használva jack, és egy optikain sony ht ct 800-as
köszi.
-
Hzsolt11
tag
Értem és köszönöm akkor én is megveszem a sima cloud-ot.
-
-
F.B.I.
veterán
válasz
SH4D0W2011 #21258 üzenetére
+1, nagyon nagyon jó ár.
-
Gigi01
őstag
válasz
SH4D0W2011 #21256 üzenetére
-
Gigi01
őstag
HyperX Cloud Core,az az egyes?Másik topikban nem ajánlott senki.Termékkód: KHX-HSCC-BK-ER
-
CsonkaImo
addikt
válasz
galaktikus #21253 üzenetére
Fent van az oldalukon a Game One is. A Zero zárt még a One nyitott, ennyi a különbség. Ha Sennheiser akkor szerintem inkább a nyitott kialakítás ajánlott. Cloud I is nagyon jó, teljesen más karaktere van mint a Sennheisernek, de nem rosszabb vagy jobb nála. Attól függ Te milyen hangzást preferálsz? A szellős-kiegyenlített nyitottat vagy a basszus és magas intenzív zártat?
-
galaktikus
aktív tag
Szia! A Game Zero azaz újabb a Sennheiserből? Mert a hivatalos oldalon a csak az van..
Ezt nem is ismertem.. Most vettem HyperX Cloud Stingert.. és háát.. ennél jobb hangzást vártam kicsit..
persze tudom, ennyiért ezt tudja.. Eleinte a sima HyperX Cloudra gondoltam, hogy arra ki kéne cserélnem, DE a Sennheiser azért gondolom annál is sokkal jobb hangzásban.Szerk.: ez az üzi CsonkaImo-nak ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bundle topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest