Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Aktív témák
-
Supa
csendes tag
Hello mindenkinek!Tudna nekem valaki segíteni? A haverommal szeretnénk 2 gépet hálóba kapcsolni modem segítségével de nem tudjuk hogyan kell csinálni és egyáltalán lehetséges-e?Ha valaki tud segítsen légyszi, sűrgös!
-
Zoltán
őstag
válasz
steve@prhw
üzenetére
Lehet, hogy úgy írják, de nekem csak úgy megy.
.hu nélkül nem. Ki érti ezt????????? -
Shadows
senior tag
válasz
steve@prhw
üzenetére
az ok de úgy sem jó
VALAKINEK MÁS OKOS ÖTLETE??? -
steve@prhw
őstag
Nem kell a végére a .hu...
Bővebben: link -
Shadows
senior tag
válasz
steve@prhw
üzenetére
freestart meg nincs úgyhogy sz--ok a mataval
-
steve@prhw
őstag
A freeweb asszem végleg megszűnt, az index ügye meg elképzelhető, hogy Téged is érint:
Bővebben: link -
Shadows
senior tag
válasz
steve@prhw
üzenetére
pl van az index 0651310310 teszám de nem csatlakozik mert azt írja hogy hibás login and pass pedig index@index, index és nem megy miétr szintén zenész a freeweb is.
-
steve@prhw
őstag
Határeset...
Ha van olyan szolgáltató, aki pl. a 333-333-as (vagy a 300-300, esetleg bármi egyéb, 3-assal kezdődő) számon szolgáltat, akkor az első sorban szereplő percdíjak élnek. Sok ''fizetős'' netet kínáló cég is így működik, tehát ott a táblázatban megadott percdíjak felett ketyeg a szolgáltató díja is.
Az ingyenes szolgáltatóknál pedig csak a telefondíjat fizeted. (index, freeweb, stb...)
A matáv (Tö-k@m) nyílt internete gyakorlatilag a kettő ötvözete: nem teljesen ingyenes, mivel a valamivel magasabb percdíjban (táblázat másik sora) fizeted a szolgáltatás díját is, viszont bárhonnan (kvázi) elérhető, és nem kell szerződést kötnöd, stb... -
Shadows
senior tag
válasz
steve@prhw
üzenetére
Tehát a login matav a pass matav és a telszám 06 51 333 333 akkor az lesz a percdíj ami az első sorban van?
-
Shadows
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ez lefordítaná valaki hogy 0651 3XX XXX
-
Drótszamár
őstag
A net ingyen van. Csak a telefont kell kifizetni.
Érdemes a Telefondíjszámlálót használni, és akkor nem jössz zavarba a hó végére.
Bővebben: link
szerk:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
szaya
tag
Freestart:
Aktiv körzetek listája >
Budapest (1) Pécs(72)
Székesfehérvár (22) Szekszárd (74)
Budaörs (23) Kecskemét (76)
Szentendre (26) Kaposvár (82)
Tatabánya (34) Siófok (84)
Eger (36) Fonyód (85)
Nyíregyháza (42) Veszprém (88)
Miskolc (46) Zalaegerszeg (92)
Szerencs (47) Nagykanizsa (93)
Kazincbarcika (48) Szombathely (94)
Debrecen (52) Győr (96)
Szolnok (56) Sopron (99)
Szeged (62)
A fenti körzetekből a FreeStart szolgáltatása egységesen a 06-51-302-302 behívószámon érhető el. A start / start (felhasználónév / jelszó) kombináció megadásával történő csatlakozás után csupán egy rövid regisztráció szükséges, és az ingyenes internet hozzáférés máris korlátlanul használható! -
szaya
tag
És tényleg: Bővebben: link

ezt nem tudtam. Sorry -
szaya
tag
Hali!
Pl. matavval be tud lépni a netre, utánna Bővebben: link és csinál egy accot. De tökmindegy mivel netezik modemmel, mert minden 06-51 es szám ugyanannyiba kerül szvsz.
Üdv: szaya -
Drótszamár
őstag
Ezt tudom én is, de ha még nincsen, és netezni akarsz akkor sztem van egy felhasználó amin keresztül csak az oldalukra tudsz belépni, és ott tudsz magadnak regelni.
Ha nincs ilyen felhsználó, és semmilyen net elérésed nincs, akkor hogy regelnél magadnak a freestart oldalán?
Monnyuk jelen esetben nem ez a helyzet, mert a kollega itt van és fórumozik --> tud magának regelni usert. -
twollah
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
A freestartnal kulon usert, es passt kell csinalni ugy, hogy regisztralod magad az oldalon.
Utanna azt a usert, es passt megadod a modem beallitasoknal, es megy is net. -
Shadows
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
de attól segíthetsz vele másnak és ez jó!
-
Shadows
senior tag
Szorgosan használtam a keresőt de olyan totyikot nem láttam ahol 56k-s modem-het volna login jelszó és telszám Mert nekem most matávval van és elég drága a freemail meg az index nem müxik tehát ha van valakinek JÓ ÖTLETE hogy mivel éri meg betárcsázni az oszza meg legyen kedves KÖSZI
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
felhasznnév:matav jelszó:matav szám:51 622622