Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Nagy szülés volt de sikerült megoldani...
-
VictorHUN
aktív tag
-
VictorHUN
aktív tag
Ebben a témában keresek valami okos embert aki eltudja nekem magyarázni és megoldani ezt a problémát. Levelezőprogramot használok és nem tudok vele levelet küldeni csak fogadni. Ha küldeni akarok akkor ez a hiba üzenet fogad állandóan: 535 Incorrect authentication data
Több fajta programmal próbáltam de mindegyiknél ezt írja ki. Az internetszolgáltatóra gyanakszok mégpedig a diginet-re hogy az Isten áldja meg őket hogy eddig egyiknél sem fordult elő ilyen hiba csak náluk. Gondolom valamit valahol engedélyeztetni kell hogy az smtp szerverükön át engedje a levélforgalmat. Felvettem velük a kapcsolatot is de érdemleges választ nem kaptam. A gép routerről megy TP-LINK Model No. TL-R402M. Ott hiába állítom be a levelezőkliensnek a portját hogy szabad legyen a hiba tovább is fenn áll. Aki ez ügyben tud segíteni az írjon, mert már nagyon idegesítő. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest