Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Nagy szülés volt de sikerült megoldani...
-
VictorHUN
aktív tag
-
VictorHUN
aktív tag
Ebben a témában keresek valami okos embert aki eltudja nekem magyarázni és megoldani ezt a problémát. Levelezőprogramot használok és nem tudok vele levelet küldeni csak fogadni. Ha küldeni akarok akkor ez a hiba üzenet fogad állandóan: 535 Incorrect authentication data
Több fajta programmal próbáltam de mindegyiknél ezt írja ki. Az internetszolgáltatóra gyanakszok mégpedig a diginet-re hogy az Isten áldja meg őket hogy eddig egyiknél sem fordult elő ilyen hiba csak náluk. Gondolom valamit valahol engedélyeztetni kell hogy az smtp szerverükön át engedje a levélforgalmat. Felvettem velük a kapcsolatot is de érdemleges választ nem kaptam. A gép routerről megy TP-LINK Model No. TL-R402M. Ott hiába állítom be a levelezőkliensnek a portját hogy szabad legyen a hiba tovább is fenn áll. Aki ez ügyben tud segíteni az írjon, mert már nagyon idegesítő. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest