Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Nagy szülés volt de sikerült megoldani...
-
VictorHUN
aktív tag
-
VictorHUN
aktív tag
Ebben a témában keresek valami okos embert aki eltudja nekem magyarázni és megoldani ezt a problémát. Levelezőprogramot használok és nem tudok vele levelet küldeni csak fogadni. Ha küldeni akarok akkor ez a hiba üzenet fogad állandóan: 535 Incorrect authentication data
Több fajta programmal próbáltam de mindegyiknél ezt írja ki. Az internetszolgáltatóra gyanakszok mégpedig a diginet-re hogy az Isten áldja meg őket hogy eddig egyiknél sem fordult elő ilyen hiba csak náluk. Gondolom valamit valahol engedélyeztetni kell hogy az smtp szerverükön át engedje a levélforgalmat. Felvettem velük a kapcsolatot is de érdemleges választ nem kaptam. A gép routerről megy TP-LINK Model No. TL-R402M. Ott hiába állítom be a levelezőkliensnek a portját hogy szabad legyen a hiba tovább is fenn áll. Aki ez ügyben tud segíteni az írjon, mert már nagyon idegesítő. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest