Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Tiszteletem!
Kérnék egy frissítést a legutóbbi eredményemre(már csak napjai vannak a procinak úgy is).
Köszönöm!

-
Milka 78
nagyúr
Érdekes.Nekem AB-alatt nem volt ilyen,de ott meg újra kell telepítenem minden driver csere után(mert kifagyott,nem indult,hibát dobot,stb...) és ezt kicsit körülményesnek tartom.akkor ezek szerint nincs még megoldás...
-
Milka 78
nagyúr
Toljad neki,még van 700 pötty,ami nem is olyan sok

Más...Találkozott valaki olyan problémával,hogy a Trixx a 3dMark alatt elengedi a beállításokat az egyik kártyánál?Konkrétan arra gondolok,hogy a második karin a manuálisan beállított hűtő fordulatszáma (és szerintem az órajel)visszaáll alapra amikor lefut a GT1-es teszt és vált a GT2-re.Ha megszakítom a tesztet és újra belövöm+újra indítom a tesztet akkor általában minden okés.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Két lehetőséged van.Ha AB-t használsz akkor,leszeded a legfrissebbet belőle,majd az ITT leírtak alapján módosítod.Ha ez megvan kilövöd az ULPS-t,mert ha ezt nem teszed akkor kifagy a gép ha feszt adsz neki.ULPS tiltása. Ezek után már menni kell.
Másik lehetőség,hogy lekapod a Trixx ezen verzióját.Itt alapból tudsz feszt adni és az ULPS-t is tudod program alól tiltani.Hátránya,hogy nem mindenkinél megy.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Crossfit007
üzenetére
Ilyenkor van kisebbségi érzésem

-
Milka 78
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Meglepő,de igaz.AVP,Heaven alatt néztük 6870 cf(kártyák alapon). Amíg szorzóval húzod az FX-et igen csak felejthető,de ahogy az NB-hez nyúlsz úgy jön fel mint a talajvíz
NB+szorzó tuning esetén a 2500k és a 8120fx között nem volt 1-2% eltérés 4.5 illetve 4.8ghz-n.Egyedül a 3dMark-ban tudtam lekörözni egyértelműen.Persze még próbálunk tesztelni,de jelen állásban így állunk... -
Milka 78
nagyúr
válasz
bigdaddy3
üzenetére
Az X6 hoz pár plussz pontot itt a tesztben,de játékok alatt nem nagyon tud sok pluszt felmutatni(persze van egy két kivétel,de nem jellemző) egy jó X4-el szemben.Annyi viszont igaz,hogy az x6-osok jobban lépkednek tuningba(legalább is nagyobb százalékuk a 4ghz+-os).A lényeg az,hogy ahol az X4 kevés(játékok alatt)ott az x6 is elfogy
-
Milka 78
nagyúr
Megjött az 1.02-es +d Mark 2011.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
pszichiater
üzenetére
Így néz ki?Mert nekem Basices részpontszámos eredményeim vannak végig.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Félreértesz...és felháborodásról(részemről)szó nem volt.
Tudom,hogy fent vannak,de ez után csak az Advance-os eredmények mennek fel,vagy tévedek?Az összes szabállyal egyetértek,sőt támogatom,mert igen is látszódjanak a részeredmények,de ezen részeredmények látszódhatnak a Basic verzióval is,méghozzá szépen láthatóan(mint nálam is).A 3d.mark.com-os eredmény is áttekinthető,csak egy kis időt kellett rászánni,mint ahogy én is tettem.Szerintem eme eredményeket a jövőben is el kéne fogadni,természetesen ha látható,áttekinthető.Nem mindenki tudja az Advance-ot beszerezni,sem legálisan,sem pedig warez verzióban és ez itt a gond. -
Milka 78
nagyúr
A listára felkerülésnél be lehet kapcsolva a physX,NV karikon?
-
Milka 78
nagyúr
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sondi1986
üzenetére
És még is kevesebbet kapnak a procira,mert simán csak szorzóval tolják,ami ugye nem hoz akkor gyorsulást mint ha "fsb"-vel húzod
A HT-s mókát kipróbálom,de ide nem rakom be,mert nem szabályos...Hajdi:Szép az a pontszám a procira...kissé irígykedek
Nekem 4010mhz a vége az adott feszen,de följebb meg nem merek menni.A hűtő bírná,de a lap már máskérdés.Égettem már át lapot 
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Sandrew
üzenetére
Ehez képest?
Egy férfias lépéssel tolj neki 1.52v-t és ha szóljon az a proci! 
SzlobiG: Persze mer átjárok toborozni a Vantage topikba!

MZsoltee: Menyit kaptál a cpu-ra?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Más néven óvatosan próbálnak trükközni?
Elég izgalmasan megdobja a pontszámokat.Sondi1986:11.5 egy leheletnyit dob rajt.Viszont így nem fogadják el a pontszámodat.CPU-Z(cpu)+CPU-Z(memory)+GPU-Z-nek kell a shot-on látszania pontszámmal együtt és lehetőleg látszanak rajta a rézeredmények.Valahogy így nézzen ki.Ha minden megvan hibátlanul akkor felkerülsz a listára.
UI:Tesszalációval nem ér babrálni

-
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én hülye meg feszelem ezt a szerencsétlen vasat,közben nem értem a lemaradás okát
Esküszöm kipróbálom ezt a marhaságot... -
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Létezik az,hogy az előttem lévő srácok teszalációs mókával előztek be?Jelenleg a kategóriában 4761-es pontszámmal vagyok a 4-ik,de az előttem lévők gyanúsan el vannak húzva és nem vágom miért

subaruwrc: Esküszöm félek ránézni,félelmetes darab.

-
Milka 78
nagyúr
Jesszus mi megy itt
Tisztára mint ha fizetésért menne a harc.Most én is essek mély letargiába,hogy multi gpu-ban csak 10akárhanyadik vagyok,mert "csak"955be-re tellett?Esetleg le az intelesekkel,mert nekik tellett csili-vili procira?
Ugye,hogy mennyi nézőpont létezik?Ez olyan mintha az összes BMW-st aki közúton szaladgál és megelőz leherótiznám,mert nekem csak Matizom van
Ha a kolléga felrak 140db eredményt és nem csal,betartja a szabályokat akkor had rakja.Eddig ez a hely egy volt az igen kevés topickok közt ahol nem ment az any@z@s,herótozás...Szerintem PEACE és nyugodjunk meg és ne vegyük ennyire komolyan a dolgot,hisz ez csak egy teszt-játék
Ha valakit megsértettem ezúton is elnézését kérem.UI:Inkább jöjjenek X4&6870 vagy 6870cf-es eredmények,mert így halál unalom,hogy én vagyok egyedül a nyomasztó Intel fölénnyel szemben

-
Milka 78
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
Néztem én is,de valamiért a pontszámodat sem találom
Valamit külön be kell lőni hozzá? 
-
Milka 78
nagyúr
Nagyon leegyszerűsítve...Az "fsb"-vel emeled a memória vezérlő sebességét és ezáltal az egész rendszer gyorsul.Ha csak a szorzót tologatod rá akkor a memória vezérlő értelem szerűen gyári értéken fut tovább...
Motion_Blur : Nem vészes,bár ahhoz képest,hogy még gyorsabb is a proci
AMD-vel 40 pontér is küzdeni kell 
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megvolt a 4ghz(elég volt az 1.52
),de csak szorzóval és élből le is pontozta a procit,így a végeredmény kevesebb, mint a fenti eredményem -
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amilyen barom vagyok megcsinálom
...kár,hogy csak átlagos procit fogtam ki amit így szét kell rántani,de az alaplap jól bírja a strapát. 
-
Milka 78
nagyúr
Még gyilkolásztam egy kicsit.7506
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na azért nem olyan fényes ez a pont...mert ez 6870-es cf
D Azért köszönöm
De jó lenne egy 1300-as memória beállítás nekem,de sajnos ez a legvége.+1mhz és már hullik is szét és szemetel.Már csak a procival kéne valamit csinálnom és elkapnám az első helyezettet(kategóriában)... -
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kipróbálom,csak van para rendesen,mert az After szétküldi állandóan a gépem.Nem szabályozza normálisan és aszinkron órajeleket produkál,kék halált okoz és a szőrös fánk alatt is leáll az egész.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem nem az,csak a kisördög nem alszik!
Na igen ez azért nem semmi egy egy kártyás rendszertől,de láttam a CF eredményt is
Nekem 4617 volt a rekordom egy kártyával(ugyan ez a gép és beállítás).Viszont érdekes egy program ez.Pont alibaba78 fórumtárs(és földi
) ezen eredményeit nézegetve nem is vagyok elmaradva annyira(én legalább is sokkal nagyobbra számítottam).Pontszámban iszonyatosan lealáz,de a tesztek fps száma nálam nagyobb(kivétel a Physics és Combined Test-ben.Persze az én kártyám a végletekig van húzva és valószínű,hogy azonos beállításoknál megint tángálás van,de érdekes kettősség ez.A legnagyobb bajom,hogy nem találtam olyan tesztet ahol CF rendszereket különböző procikkal mérnek össze.Konkrétan 6850-6870 vagy 5870-es CF teszt kéne és X4-X6 érdekelne az i7-hez viszonyítva,hogy játékok alatt hol van a proci limit full HD-vagy 1680-as felbontásban.Lényegében egy korrekt teszt kéne,hogy mennyire is hajtja ki a 3.8ghz-s X4-a cf rendszert.
UI:Már megint nem tudtam egy normális Shot-ot összehozni...hogy ekkora láma legyek
alibaba78: Megy az 1050-et is külön külön
Lehet kipróbálom azt is,de ha a 11.1a hotfix ilyen jótékonyan hat a rendszerre akkor a 11.2-es is tud annyit,vagy tévednék? 
Ui:Sikerült az Afterburner unlock?Ha lenne időd,kérnék egy agyig húzott vga-s eredményt is.BMW001: Mondjuk úgy szegény ember vízzel főz.
A gép relatíve költséghatékony alkatrészekből áll,legalább is ár teljesítmény szempontjából.Az adott összegből ez volt a max amit ki tudtam hozni,de legalább most már nem szaggat a Farmaráma 
-
Milka 78
nagyúr
válasz
alibaba78
üzenetére
Teljesen jogos
Mivel elbambultam és nem szabályos shot volt...ráadásul hiányos...én meg lusta...sorry!
Most pótolnám teljesen szabályosan.Remélem most okés
7177
Ettől függetlenül van aki 8gb-s,de ugyan ilyen konfiggal bő 7800 körül kap.Ennyit lökne a 4-4.1ghz-s proci rajta?Esetleg az új driver?Kár hogy nem hozzáférhető a gpu adatai a srácnak...
-
-
Milka 78
nagyúr
Egy költséghatékony eredmény:7067

A procira baromira lepontozott.
UI:Valaki tapasztalt olyan hibát az Afterburnerrel,hogy ha átírom a configot,hogy 1000mhz fölé toljam a core-t és bármit állítani szeretnék(venti fordulat,bármi...),azonnal megfagy az egész gép?
Ez azóta van mióta CF-et használok.Külön külön megy mind a két kártya bőven 1050mhz-t és az After sem fagy meg.Kipróbáltam az összes 2.1.0-ás és béta 6-7-es verziót,de mindig ez az eredmény.Ha visszaállítom gyárira persze egyből megjavul és minden okés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.Most próbálok szerezni egy 6870x2-est és utána csak az AM3+-ra kell várnom.Na akkor talán elérem ezt a pontszámot...
Tudom,hogy fent vannak,de ez után csak az Advance-os eredmények mennek fel,vagy tévedek?Az összes szabállyal egyetértek,sőt támogatom,mert igen is látszódjanak a részeredmények,de ezen részeredmények látszódhatnak a Basic verzióval is,méghozzá szépen láthatóan(mint nálam is).A 3d.mark.com-os eredmény is áttekinthető,csak egy kis időt kellett rászánni,mint ahogy én is tettem.Szerintem eme eredményeket a jövőben is el kéne fogadni,természetesen ha látható,áttekinthető.Nem mindenki tudja az Advance-ot beszerezni,sem legálisan,sem pedig warez verzióban és ez itt a gond.

Valamit külön be kell lőni hozzá?