- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #1485 üzenetére
Ne a válasz megvan...
Q: I get an error message “Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGIFactory1:reateSwapChain failed: The target window or output has been occluded. The application should suspend rendering operations if possible. DXGI_STATUS_OCCLUDED”. Help?
A: This error indicates that some other application or background task attempted to draw something on the screen, occluding the 3DMark 11 full screen view. Unfortunately benchmark has to abort in this situation as the benchmark score would be negatively affected as 3DMark 11 no longer has exclusive access to the display. To solve the issue, please close all background applications and desktop widgets that may attempt to do so. Pay special attention to any kind of 3D tweaking utilities, temperature/fan monitoring utilities, VPN and remote desktop applications or any applications that may draw a pop-up window on top of a full screen application – email and instant messaging software being most common examples.
Az én fapados angolommal azt vontam le, hogy valami szenzort használó program zavarhat be, és ami lehet az az Aida64, kiléptem belőle és lám elindult.
...
Na most megpróbáltam megint Aida mellett, most meg megy. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
DeaTHeX
tag
válasz RootRulez #1486 üzenetére
nekem meg ezt írja...
UiCore.Code.GraphicsDeviceCaps' threw an exception.
és nem tom mi a megoldás...
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
DeaTHeX
tag
válasz RootRulez #1498 üzenetére
vista alatt is gatya volt mert az volt fennt még egy hete, akkor se ment...és win 7 alatt se megy
a vista 32 bit volt a win7 meg 64 bit és ua az a hiba mind2 alatt
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
Milka 78
nagyúr
válasz RootRulez #1526 üzenetére
Néztem én is,de valamiért a pontszámodat sem találom Valamit külön be kell lőni hozzá?
-
RootRulez
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz RootRulez #6669 üzenetére
hogyan változtak a gpu / cpu / combined pontok ?
akár előfordulhat, vga és memória limites a bench alapjáraton, te a procin húztál ami valószínű éppencsak meglátszik a cpu ponton és összesen ennyit segít az egészhez. valószínűleg egy izmosabb RAM tuninggal többet érsz el. -
jones965
Modder
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #6682 üzenetére
No akkor nagyduzzogva szeretnék felkerülni az adatbázisba a kisebbik gépemmel is...
Konfig:
MTB: Gigabyte GA-MA770T-UD3P
CPU: AMD Phenom II X2 555 BE @ 4GHz (Arctic Cooling Freezer 64 Pro-val hűtve)
VGA: VTX3D HD5670 (felhúzva 775/1000-ről 900/1050MHz-re, gyári hűtéssel)
RAM: 2x2GB HYNIXCatalyst: 12.10-es
Eredményem: P1803
Majd meglátom, mit lehet még rajta izé-mizélni...
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- Sapphire NITRO+ RX 590 8G G5 Beszámítással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest