- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
intercooler #14037 üzenetére
A CPU tuningja miatt így csak a tuningolt listára lesz jó.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
intercooler #14035 üzenetére
Formailag megfelel, a VGA órajelére szüksége lesz majd joshuának, hogy a listára tudja tenni. Az energiagazdálkodás miatt láthatóan visszavette magát.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Joshua!
5-ös Vantage kategória, GTX275. Az eredmény linkje még a nem frissített pontszámhoz tartozik. A frissített, P19512 eredmény képlinkje.
Köszi a közbenjárást.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #13999 üzenetére
Nem ref. Írta, hogy nem tud feszt emelni.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965 #13894 üzenetére
Egyrészt köszönöm.
Ennél kisebb eredményem nem volt tartalékba. Nincs még a kari kimaxolva. Van tartalék GTX275 is. De szereztem azóta GTX285-öst is, amit mondjuk úgy; hogy tudom mit megy nitróval.
- Főnök, egy alaplapunkat lekapcsolták a BTX kuckóban!
- Kár azért a Crosshair II-ért, olyan kiváló alaplap volt.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Gigabyte GTX 275 az alany, hűtése LN2, elkészített modok rajta: VGPU, VID, OVP, OCP, VMEM, PWM freki, CB, CBB, CS BIOS.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
soultrapp #13876 üzenetére
Hat magos 1055T-vel, 4200MHz-en (erősebb ezekkel a beállításokkal, mint a Te procid): [link].
A többiek intel CPU-val tolják, amit egyrészt a Vantage CPU teszt sokkal jobban szeret, másrészt valamelyest jobban kihajtja a VGA-t azonos órajelen.
Helyén van az eredmény, ha alapórajeles.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
AssAssynn #13846 üzenetére
Mondjuk egyszer írtad, hogy telepítés közben fagyott le a gép, akkor sérülhetett akár a registry bejegyzése is a 3DMarknak. Töröld ki a könyvtárát is, és a registryből is pucold ki... Háttérprogram meg ne fusson alatta.
Start ---> keresés ---> cmd (a találaton jobb klikk, futtatás rendszergazdaként), és a megjelenő konzolablakban kell kiadni a következő parancsot, miszerint chkdsk "meghajtóbetűjele-kettőspont".
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
gainwardgs #13830 üzenetére
Egy - én nagyon szeretem az FX CPU-kat.
Kettő - a két screenshot alapján szignifikáns különbségeket vélek a rendszer beállításaiban felfedezni.Benchelni tudni kell.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Irodai gépet is lehet tuningolni. És most a CPU miatt még Wukiwo sem jöhet az alsókategóriák túlméretezett hőse jelzővel.
Kérem az eredményemet listára.
[link]
A CPU sajnos kétmagosítva nem indult el. A hűtés mindenen gyári, VGA alapfeszen ment, mert ennek semmit nem lehet emelni, forrasztani most nem volt kedvem. Ennyi a vége. Sem a CPU sem a VGA nem ment feljebb, max néhány MHz-et, de így kerekek az értékek, a férfiember meg a kerek dolgokat szereti.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #13780 üzenetére
Hehh. Szép. De kissé szkeptikus vagyok újabban a Z68 chipsetes lapokkal készült eredményeket illetően, főleg, ha a lenyíló listában látható az Intel HD Graphics is, mint aktív megjelenítő.
Én meg vettem ma egy Leadtek 8800GTS 640-t. Pár órát volt az eladó tulajdona, beszámolta.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #13719 üzenetére
+1. Legalább kölcsönbe. Egy évig most nem lesz szülinapja. Legalább leteszteli, hogy nem ereszt-e a blokk.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #13637 üzenetére
Valószínűleg hardveres okai vannak, emiatt kétlem, hogy javítható. További kérdéseket a lap topikjába kérek...
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
radi8tor #13632 üzenetére
Igaz. Épp ilyen: [link], csak a csapatnév már jobban a kezemre áll.
(#13633) N_A_S: Kiszámolhatod te is, hogy mekkora VGA órajel kell ahhoz változatlan CPU, vagy mekkora CPU órajel változatlan VGA mellett. A boton levő eredmények is beszédesek, és így az általad említettek valószínűsége is új megvilágítást kap. Az UD7 amúgy léggel clock wallos. Nem megy benne 4900 felett semmilyen CPU. Másnak sem.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
- HD4870 X2 (Gigabyte), gyári hűtő, feszemelés volt.
- i7-3930K - víz (T56 Xtreme V3)
- Corsair Vengeance 1600/C8
- Gigabyte X79-UD7
- Corsair AX750WHGyu
-
-
04ahgy
nagyúr
Peace. Semmi bajom veled. Főleg a régi jó kapcsolat okán, még 2006-ból.
Lehet, hogy arrogánsabb voltam a kelleténél, de azért kicsi alapja volt, mert te meg sokat "butáskodtál". Szóval 1-1.
A Vantage eredményeket meg a topikban mindannyian tudják, hogy nem adom egykönnyen.
A többiek meg arra céloztak, hogy azt még én sem szoktam megjegyezni, hogy adott eredményem listaelső-e vagy sem.
HGyu
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965 #13532 üzenetére
Tény, ami tény, szép eredmények. Hazudnék, ha nem ezt mondanám. És gratulálnom is kell, mert tudom jól, hogy nem kis munka van bennük.
Most, hogy subaruval végeztél, trónjáról letaszítottad (habár szerintem sosem viselkedett úgy, mintha trónja lenne), igazán mutathatnál némi erőfeszítést felém is. Micsoda dolog GTX275-tel a GTX285-öt letaszajtani a trónjáról?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
gainwardgs #13508 üzenetére
Titok.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
gainwardgs #13506 üzenetére
Nem K-s a proci, nincs tuning.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
pszichiater #13475 üzenetére
Köszi. Nagyon sok probléma volt, subaru leírta őket odaát. Dolgozunk rajta, de a 20 liter nitró pár órára elég, míg vízzel lehet napokig játszadozni a rendszerrel.
De nekem az alacsony kategóriák túlméretezett hőse titulus amúgy is jobban tetszik.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
4x HD7970 (MSI, Powercolor, Sapphire, ASUS).
- A Rampage IV Extreme alaplapért és a HD7970-ért köszönet illeti az ASUS Magyarországot.
- A Powercolor és a Sapphire HD7970-ért gombcompot.
- A K|ngp|n Dragon F1 Geminiért, a CM 1kW Gold tápért és a supportért subaruwrc-t.
- A többi alkatrész saját tulajdon.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
válasz
hitman, #13411 üzenetére
Azért kell a PhysX-et kikapcsolni, mert CPU Score-t ad rá a Vantage. Az elnevezés értelmében a CPU teljesítményére vagyunk kíváncsiak, és nem a CPU + VGA ugyanezen teszt alatt mutatott együttes teljesítményére.
Amúgy nem kell kikapcsolni, elég, ha alapértelmezett beállításokkal a Vantage 1.1.0 verziót futtatod.
Szintén nem kikapcsolni kell, csak szimplán nem kerülsz fel a PH! listára. Attól a topikban elfér az eredményed.Mind szép és jó, amit leírtál, de link?
Kép?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
suttogotibi #13405 üzenetére
Rendben, kérésed parancs, nem lesz listázva. Mindenesetre a GPU pontszám azért korrektül használható így is viszonyításra, ha a topikban valaki belefut.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
suttogotibi #13402 üzenetére
Milyen linket kérsz?
Alapórajeles listára nem kerül fel, mert a PhysX be volt kapcsolva.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest