- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark2001 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Alcsi69 #2790 üzenetére
Gondoltam arra a lapra (is), de nem emiatt a VGA miatt. A kis Radeon DDR-t nem fogom húzni soha, kár lenne érte, mert annyira ritka. Ilyen low profile kivitelben szerintem Magyarországon egyedül nekem van.
Persze húzás nélkül is megugrana a pontszám egy erősebb 775-ös procival, de biztosan nem lennék dobogós HWBOT-on. -
válasz Alcsi69 #2790 üzenetére
Vagy egy Asrock 775i65G- t. Bár sztem a P4 is kihajtja bőven azt a kis kártyát. A 775 procierőre is ad pontokat, annyival lenne jobb. Fred meg az LP kártyákat gyűjti direkt.
Az Asrockba is erősebb video ajánlott, a 4CoreDual-SATA2- be is, mindjárt jövök teszteredményekkel.[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Fred23
nagyúr
válasz Alcsi69 #2795 üzenetére
Ismerem ezeket a lapokat, legjobban egyébként az Asrock 775i65G vonz.
64 bites XP lehet, hogy jó ötlet, ki fogom próbálni! A másik, amit hallottam, az meg a minimál XP, vagyis az oprendszer tehermentesített, kipucolt verziói, akár SP3 nélkül.
DarthSun: HD3850 AGP brutális.
-
válasz Alcsi69 #2795 üzenetére
Azt nem tudtam hogy 64bites XP alatt jobb a 3DM2001, majd lehet rápróbálok.
mondjuk én eddig leginkább csak 2d benchmarkokat toltam régebbi platformokon
- Spoiler - itt a készülő tesztem táblázata - sokféle teszt, és DOS alatt is mérek
(#2796) Fred23 : végigmérem a tesztsoromat az E6600+HD3850- el, aztán jön az E6600 mellett a R9800Pro is, erre a kombinációra mondtad hogy kíváncsi leszel mit mutat. Ugye eddig az E2220 mellett mértem, mert a komponenscserék szerint úgy volt logikus, a hardverkímélés miatt.
-
-
válasz Alcsi69 #2800 üzenetére
Kössz az infot
Játszani, zenét hallgatni (GUS vagy Awe szinti), programozni(DOS alatt) is szoktam. Bár mostanában annyi a tesztelnivaló hogy játékra kevesebb idő jut, de azért 1-1 tracket tolok néha, márcsak azért is hogy lássam, melyik teszteredményhez milyen valós játékélmény társul.
(#2801) Fred23 : igen, kb annyi lesz saccra, de majd kiderül. Itt már asszem a 9800Pro ér a határaihoz, de az E6600- al még kaphat +pontokat valszeg. Bár a E2220- as resultból a Win98- ast tettem be, XP alatt is mértem, ott kicsit magasabb lett(23455) , le is közlöm.
Innen tehát ON, az XP result :
Tuning, 775 AGP rendszer / WinXPSP3
Konfig :
Asrock 775i65G
E2220+Titan lég
R 9800Pro
2x1GB KingMax DDR400
SBLive 0100
Maxtor 80GB+DeskStar 250GB+Asus DVDRW IDE drivek
DTK 300W
WinXPSP3
Ház nélkül, próbapad[ Szerkesztve ]
-
válasz Alcsi69 #2803 üzenetére
Hajrá !
Én nem szoktam VoltModdolni, csak amit gyárilag kiadnak a BIOS/Firmware/HardverKomponensek. Megkeresem a konfig végét, aztán visszaveszek pár% frekit, úgy mérek, majd véglegesre a max képesség 80-90%- ára állítom be, úgy tuti ok 24/7- re is.
-
válasz Alcsi69 #2805 üzenetére
Az kemény, 2V 2.9GHz . Nálam már 2.4GHz 1.8V- on is forr a Barton, emiatt 2315MHz- en mértem le, még ott is lenyomja a @3.3GHz- es Presit, bár utóbbi meg magasabbra tuningolható, úgyhogy @4GHz- en meg már nincs verseny, csak kiütés .
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen routert?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 2db Asus ROG STRIX RX 580 8Gb videokártya eladó JEGELVE Zsolt részére
- Gigabyte GTX 1050 2GB vga korrekt áron és állapotban eladó!
- ASUS RTX 3060 TI
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest