- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark2001 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Közben lenne egy kérdésem, merthogy még mindíg nem tudtam visszaállni arra nyomorult 3500-as értékre. A 3DM2K1 azt csinálja, hogy a Car Chase High Detail módban az első néhány másodperc után berogyasztja a képet, ami leginkább annyit jelent, hogy a éfről eltőnik a textúra és az egyébként nem túl rossz 35 fps hirtelen leesik 6-ra... Eredetileg ilyet nem tapasztaltam, akkor még a tesztek is teccetősebbek voltak. Hasonlóan a DOT3 Bump mapping teszt esetén is régebben nagyon szépen simán ment most meg finom kis akadások vannak benne. Nem tom mit konfigurálhattam el, találkozott valaki már ilyennel?
ge.
Új hozzászólás Aktív témák
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest