-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz JoolsNOS #16950 üzenetére
X4 810 CPU 3DMark06 pontszámok Alapon ~3600 pts, 3Ghz-en ~4200 pts.
Hogy legyen összehasonlítási alapod mondjuk egy X4 940-el, akkor nézz körül a 3DMark06 toplistában.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz JoolsNOS #18853 üzenetére
Akkor írj ilyet, ha tisztában vagy az SLI fogalmával.
(#18854) Johni5:- no ezt érdeklődve hallom. Ugyanis nekem volt 2 db 8800GTX SLI-ben, és majdnem hozta a 285GTX teljesítményét. Mellesleg az inteligens energia szabályozása azoknak a vga-nak még nem is volt. Alapon 2D-ben ez a kártya 300/100/600 Mhz-re szabályoz le. Félre ne értsetek, nem vitába akarok bocsájtkozni, csak a kiindulási alapra ( 1GPU-GPU) akartam rávilágítani.
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
válasz JoolsNOS #20129 üzenetére
Igen ez így van ahogy JoolsNOS mondja. Kiegészíteném még annyival hogy múltkorában olvastam utána mikor néztem én is procit. Nem mind1 az hogy van egy 4 magos procid vagy van egy 2 magos procid, a 4 magos procid mondjuk megy 2,8-on a 2 magos megy mondjuk 3,4-en. Beteszel egy régebbi játékot ami nem támogatja az intelnek a 2-4 magos procijait. Ebben az esetben a 2 magosod lehet csak 2 magos de magonként a 3,4 több mint a 4 magosnál a magonkénti 2,8, ezért mondjuk jobb FPS-t fog produkálni neked a 2 magos procid. FONTOS! hogy ez nem minden esetben van így mivel az újabb játékok közül amit már több magos procikhoz terveznek ott magasan jobb a 4 magos mint a 2.
Én amúgy javasolnék neked egy i5-öt mint egy újabb C2D-t. Lap csere ram csere igaz de akkor 3 évig nem kell majd a gépedhez piszkálni. Ha sűrűbben szeretsz fejleszteni akkor meg a Quad core-okat javaslom inkább. Bár ugye függ hogy mire használod milyen játékokra
-
dAnky
aktív tag
válasz JoolsNOS #20148 üzenetére
srácok szerintetek üzemeltethetem a procimat 3,3mhz-n? i7 860 van illetve mehet hozzá 1,6 feszkón az ocz reaper ram 1600on?
asus p7p55d le lapom van hozzá
3D márktban jobb az eredményem is ugye és jó lenne ha alapból mehetne így a gépemben. nem rövidítené az élettartalmat? hozzá van egyébként egy cooler master hyper 212 plus hűtőm is.
-
-
04ahgy
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz JoolsNOS #22019 üzenetére
A vga driverben általában lehet engedélyezni a natívtól nagyobb felbontást is. De a monitorod lehet, hogy le fog kapcsolni, vagy jobbik esetben le fog "lógni" a kép a monitorról.
Az enyémnek 1680x1050 a natív felbontása, de a ccc-ben is lehet engedélyezni 2048x1536-ig. A 16:10-es arányú képet rendesen megjeleníti, a 16:9-es pedig lelóg róla.Alister from Hell
-
04ahgy
nagyúr
válasz JoolsNOS #22050 üzenetére
Kérlek ne offoljátok szét a topikot. Nézem a hozzászólásjelzőt, mondom már végre töltött fel valaki eredményt, erre minden alkalommal csak a ti offotokat látom a Virturól és az Optimusról.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
joshua7
veterán
válasz JoolsNOS #22059 üzenetére
Ezt így nem tudom a listára tenni. Minden egy shot-ra kellene, amin van 1 Cpu-z cpu fül, 1 Cpu-z memory fül, meg egy Gpu-z is. Az MSI AB nem rossz, de a részletek miatt kell a Gpu-z (vagy Nvidia Inspector).
A kérdésedre: kérdés, milyen más eredményre gondolsz. 06-nál számít pl. az oprendszer is (nálad egy XP lenne a legjobb), illetve a gyengébb vga órajeleket simán ellensúlyozhatja, ha a proci magasabb órajelen megy (a 06 egy GTX560 Ti szintű kártyával nagyon cpulimites).
Semper Fi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X 12G OC
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos Jegelve Laca25-nek!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest