- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- SSD kibeszélő
- Mini-ITX
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
válasz Goatman #2476 üzenetére
Elvileg a cputesztben csak a proci ereje számit. DE ebben a 3dmark05ben cpu teszt eredményt a procin kivül még a ram sebbesége befolyásolja. Vidkari semmit,ellenben a 3d03-al ahol a cpu tesztbe errősen bejátszik a vidkari .
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
6600Gthez melyik drivert ajánljátok a 3d05höz? Mert én elösször alapon lefuttatam 2999pont volt aztán huztam a karid és érdekes mod azota valamiért lassult 28xx pont és akadozva fut le a 3d05 még ha visszarakom alapra a karit akkor is.Gyári 66.93as driver van fennt most.
-
AMD!4ever
őstag
6600GT agp 570/1000 71.84
3060 pont. És valamiért ugrál és huzza a grafikát (eccer 18 fps aztán 2mpre 3 aztán ujra gyors) Valami gáz van. De amugy máshol ilyet nem tapasztaltam.
Mitöl lehet? PLZ Helpp!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
6600GT 3d05 1.2 71.84
579/1060
3783pont
Ez már nem olyan rossz Szerintem...Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Uj rekord de még a cél messze van
3886 pont def.(6600Gt 580/1060)agpHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz Szpisti #2636 üzenetére
Szerintem 3000pont környékén vagy afelett jönne ki. Amugy ha jol tudom a gf5200 nem dx9-es ezért kapsz csak annyi pontot rá.egy teszt fut le,nem?
Nálam ugyanez volt radeon 7200essel 3d03ban238 pont dx7Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz Loretto #2641 üzenetére
Szóval nem dx9es
szerintem 4 év mulva a 3dmark09-ben az én 6600gt-m fog 238 pontot elérni (mert nem támogatja a dx13at
az akkor csucskártya gf 9 9950ultra lesz. Atinál Radeon X13000proultra-XT lesz
Gpu 1400mhz Memó 3ghz qddr2-es 1Gbram-vagy 2.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Hello!! Nem néznéd meg ha van rá idöd u.a vga beállitásokkal de proc és ram alapon hajtva a teszteket? Kiváncsi lennék menyitt zuhan egy 6800Gt-Sli rendszer az Athlon64 alatt,ha nincs tuning.
Amugy elég zuzós eredmények!!! Kivéve talán a 2001se-t abban már láttam 35k-s markot is ))Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz UnConnecteD #2693 üzenetére
Igen,pontosan egy 3ghzen pőrgö A64(nem fx) Csinálta x800xl-el.
ezt én értem is
amugy milyen az a 6200Gt? erről még nem hallotamHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz Cocopropyl #2690 üzenetére
3d05-ben szerintem ez nagyjábol ennyi egy 9600-ossal. itt a vga számit.
Ha erre kértél help-tHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz Cocopropyl #2690 üzenetére
Nekem volt 9600-osom és ugyanennyit ért el (a64el is és a régi konfommal is csak egy kicsit kevesebbet kb 100pont k7-850)
a 9800 se- 1700pont
6600GT 3883 pont (eddig)
Ui: Bocs a 2 hszért fönökurakHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Tuningbajnokságot tartok
6600Gt - 604/1100 mhz teljesen hiba nélkül terheléssel 60 fok.
3d05: 3955 pont
cél a 4k.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Megvan a cél!
4120 pont. 605/1135 ön.
Nem tolom tovább mert már piciket hibázgat,pedig nem is melegszikHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
4152 pont 605/1140. 76.44 whql
-
AMD!4ever
őstag
-
AMD!4ever
őstag
6600Gt - 604/1180
ujabb eredmény: 4224 pont. szerintem ez nem rossz már 1db agp-s 6600Gt-töl.
jah,és hibázás nélkül.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Jajhát!! És a mai eredményem
4234 fesz mod után....
Ezzel ha jol látom beértem a 6800asokat(simákat)Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Facsargatom a kártyát!!
Mostmár ugylátom hogy a kariban tulsok tarcsi már nincs,ugyhogy a procimat és a ramomat kezdem piszkálni,igy várok még pontokat.
Rover623: Melyik driver a legjobb a 05 höz?
nekem most a 76.44es whql van fenn(amivel a riddick nem megy)
Ma barkácsoltam ventis hütést a ddr400as ramjaimra hátha lehet öket feljebb is huzni...(elég tuningmentesek voltak eddig)Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz Manitou #2805 üzenetére
604/1181
ezen született meg mai ujabb eredményem:
4272 pont. Igazábol már a videokarit jobban nem,hanem minden mást tuningolok hogy több legyen.
sajna ugylátom hogy a gépemben levö ddr400as ramok a ''legszükebb'' keresztmetszet és az eredményeket lehuzzákHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Na van egy uj eredményem:
Vga:608/1200 /6600GT/
Proc:2585mhz A64
Ram 470Mhz
4440 pont. szétharapom a 4500at mint nyuszika a sárgarépát!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Csak ugy kutyafuttában futattam
6600gt 600/1200 proc 2500/250fsb/500 2.5-3-3-6 1t ram
4200pont még a csucsomtol is messze vagyok,de érdekesmodón nem érdekel.
Ilyen beállitásokkal játszok mindennap.semmi tulmelegedés gpu max 63.proc 46
(Semmi zöld fecni vagy fekete kakvarakk a tesztben)
szerintetek melyik a legjobb driver most a 3d05 höz? nekem a 76.50es van fent.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
-
AMD!4ever
őstag
Szerintem ez A 3dmark05 egy kukábavaló Fostlaicskaság.
Mondom ezt azért merrt: Az rendben van hogy videókártya teszt elsösorban és a proci nem is nagyon számit...(ha jó)
De azért az durva Hogy Például 2300on ment a procim és szépen végignéztem a tesztet alaposan nézegettem az fps számokat. a 6600Gt ekkor 540/1000 ment LOL tudom de most nem ez a lényeg
Jön az eredmény 3556 pont mondom oké,Huzok a procin 2500ra (Memoria ugyanannyi maradt) Vga ugyanugy maradt. Szemlátomást magasabb Fpseket láttam mindenhol jó nem nagyon sokkal de azért például a Második tesztnél 7-9 es fps helyett 9-11 fpseket láttam ami azért abban a tesztben elég nagy különbség. De ugyanigy néztem a többi tesztet is és ott is 17-20 helyett 23 pl. meg ilyenek.
Szoval vártam a 1-2 száz pontal jobb eredményt ejje mit kapok az ajcomba? 3576 pont.
NYAMVADT 20 Pontot!!!
De akkor legalább ne ilyen látványosan csalna, mert ez csalás. punktum.
Lefogadom ha ezt a +fpst videokaribol érem el akkor már 4000 körül jártam volna...
JAhh a rekordom 44** pont.Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz Rover623 #4163 üzenetére
Oké én értem,de az szerintem vicces hogy az eredmény nem azt tükrözi hogy hány fps-el fut a teszt. Pedighát ezt lenne hivatott.Nem?
Azt pedig Hogy csak 9-18%os tuningot tudok csinálni azt a magyar processzorpiacnak köszönhetem...
Miért nem lehetett akkoriban kapni 3000+ot? Még olyat is mondtak nekem 1 helyen akkor (miután 2 hetet várattak) Hogy ilyen proci már nem is lessz... hehehehe nagyon vicces.
Ha ugyanannyi lett volna a 3000+os vége is akkor ugyanez az eredmény 45%-os lenne
Kicsit sok a ha,meg a volna Meg az OFFHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz SystemRoot #4224 üzenetére
No comment....
-
AMD!4ever
őstag
Sziasztok!!!
[link]
Nemértemnemértemnemértem
82.12 es beta driver volt fenn.
Régebben simán elértem 4400 körüli pontokat,ennél gyengébb orajelen.
Pedig már elég veszélyes orajelen vagyok a Gpu tekintetében!!! Vcoremod rlz
Mintha ez a 3d05 leszabályozna....
Szerintetek mi a bibi?
Naon szeretnék bekerülni a 6600gt örökranglistába
(hallod Rover?)
De nem 70ik helyen
[Szerkesztve]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Új screenshotom van
78.01 es driver!! Bobbacsi
[link]
Az alaporajeles eredmény is látszik,mert nem nyomtam még close-t a pontozós ablakra miután tuningolva is lefutattam.
Ez igy kezd jobban tetszeni!
a mem orajelekell játszok ám! nálam azt vettem észre ha 620 felett van a gpu,sajna 1190 fölé nem igazán vihetem a memóriát mert hibázik! De igy nem!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
6600gt 624/1215 ujwin-Jegesszoba-Tyúúning
[link]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
válasz popey37 #4849 üzenetére
Milyen felbontáson érted ezt a 6600gt-den?
Nekem minden fullon van 1280ban. igaz, élsimitással már huzza...de élsimitás nélkül (anizóval)
Megy mint a golyó! 30-40fps.
Megjegyzem nekem ez a Játék szvsz jobban is tetszik élsimitás nélkül!!
Élsimitással olyan homályosan nyamvadt...(SZVSZ)és nem (csak) a sebessége gondolok
Viszont semmi swap és semmi lagg. Folyamatos mindig,élsimitással is az,csak lassúHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Programozás topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest