- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Rover623
félisten
4125
Ez már nagyon a vége szegény 6600GT-nek (569/1197MHz).
3.2-es Prescott 210MHz-en hajtva (3360MHz), RAM: 2-3-3-8 (nem megy lejjebb sajna).
Viszont itt még nem szemetel!!!primus inter pares
-
Rover623
félisten
Hát elég érdekes az biztos...de biztos tud mutatni valamit.
Asus P5GDC Deluxe, 3GHz P4, 1024 MB 3-4-4-8 DDR RAM, 9800Pro 256MB 375/650MHz (vagy 325 a mem? ATI-hoz hülye vagyok...), 4.12-es Catalyst.
Minden alapon...koccra 2500-at nyomot 3D2005-el...
A 9600Pro meg ugye gyengébb...
A 2670Mhz-es Celeron meg ugye gyengébb...
Szerintem...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
Rover623
félisten
4480 pötty...kész, vége, kifújtam...
A kariban fesz. moddolás nélkül nincs több (607/1305), a CPU-m meg gyenge (RAM-al együtt)...
Akiknek több van az ORB-on azok 250 meg 300MHz feletti FSB-vel 4giga környéki P4-el mennek.
Majd jelentkezem, ha már CPU/RAM-ot is tudok tuningolni...primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
Nem bírtam ki...
Csak megugrottam a 4500-at, 75.90vgx driverrel: 4552 pötyi...
Csak az ORB-ra nem tudom feltenni: a Futuremark időközben ''megútálta'' a szériaszámomat...gyorsan kell szereznem egy legálisat..primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Mephistoka #2330 üzenetére
Azért nem ártana ha leírnád a konfigot is...mert ez nem az adataidnál lévő gép eredménye...hacsak nem 640x480-ban...
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz SzlobiG #2333 üzenetére
Valahogy szkeptikus vagyok...
1 karival max. 4600-at lehet nyomni, SLI-ben max. 80%-os növekedés érhető el...
Jelenleg az ORB-on 8000 alatt vannak a legjobb eredmények...
Pedig ott vannak ám spílerek...
Tegye fel az ORB-ra, oszt seperje be a nemzetközi elismerést...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Mephistoka #2353 üzenetére
És gondolom nem is látunk mostanában...az ORB-ra feltett eredményeidről nem is beszélve...
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz UnConnecteD #2361 üzenetére
Ráadásul akárhogy nézem az alaplap BIOS-át, nem látom hogyan állhatna össze a 690MHz a memónak...
Annál a lapnál a CPUSB arány max 1:1 lehet...
Tehát vagy 345MHz-es FSB-vel hajotta a procit is meg a RAM-ot is, ami szvsz folyékony gázok nélkül nem jön össze, vagy a procit még magasabban, ami pláne nem OK...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz SzlobiG #2363 üzenetére
Mivel és fű vagyok az AMD-hez (csak a műszaki érzékemre hagyatkozhatom...), megkérdeztem az A64 tulajokat is: nem igazán érzik reálisnak a 2920MHz/690MHz dolgot...
Én meg a 700MHz-en szaladó 6600GT-ket nem tartom reálisnak...
650 felett csakis fesz moddolással megy a 6600GT, akkor viszont a memcsiknek is 1400 körül kellene bírniuk...
Szóval kamu az a 92xx pötyi...csak azt nem értem mi a faxnak kell ilyeneket csinálni...
Milyen IQ kell ahhoz hogy az ember nem létező eszközökkel meg eredményekkel kérkedjen...?
P.S.:
Na mindegy, leszaladok a garázsba és levezetem a feszültségemet: megyek egy pár kört a BiMoto TT-mel, igaz egy kicsit húztam rajta, mert a 740LE lófütty...most majdnem 1000-et tud...primus inter pares
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz SzlobiG #2378 üzenetére
Te figyu...
Azért baresz ott van a szeren 6600 ügyben (SLI...), és hogy én se szerénykedjek, nekem is megy a dolog...ráadásul dokumentáltan...
Szóval elég láma dolog amit a gyerek csinál...és az nem mentség, hogy ez egy nyilvános fórum, mindenki azt ír ide amit akar...!primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Mephistoka #2385 üzenetére
Értem...
Tehát az egy teljesen természetes dolog, ha valaki úton útfélen valótlan dolgokat állít...
Tehát nem vagyok büntethető, ha valakitől kölcsönt veszek fel, és az utcán álló Maserati-ra mutatok mint fedezet...persze nem az enyém, de mit számít, nem igaz...primus inter pares
-
Rover623
félisten
Jól gondolod...
Az a probléma hogy nem vágom: ennyire hiszékenyek az emberek, vagy ekkora a sötétség még egy ilyen szakmai fórumon is...
Ha jönne valaki és azt mondaná: 7.9 alatt futom a százat...mindenki kiröhögné...
Mert ugye a világcsúcs ennél jóval több...meg megmondták az okosok, hogy 9 alá nem fog menni a homo sapiens ebben az évezredben...
Namármost itt teljesen analóg a dolog: akinek kurva jó eredménye van, az büszke rá, tehát világgá kürtöli...itt nincs olimpia, meg eredményjelző tábla...erre itt van az ORB.
Ha lennénke 8000 vagy urambocsá 9000 feletti eredmények, azt már látnánk a Futuremark oldalán...
Ebben a tartományban a néhányszor 10 vagy 100 pontos ugrások a jellemzőek...olyan nincs hogy a jelenlegi 7600-7700 pontról egy nímand (ráadásul levegővel) 9200-ra ugorjon...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz popey37 #2410 üzenetére
A gyári hűtésével valóban eddig ment csak (500/1000), valszeg normális hűtéssel feljebb lehetne varázsolni kicsit, de nem érdemes...
Ami érdekes: egy paraszthajszállal, de mérhetően gyorsabb 500/1000-en, mint az igazi GT-m...!
Arra gondolok, hogy mivel 800MHz-re tervezte az MSI a memcsi működését, esetleg alacsonyabb késleltetéssel üzemeltetik a 2 nanós Samsungokat mint a GT kártyákon...
Proci:
A 3GHz-esek általában jobban tuningolhatók mint a gyorsabbak...az SL7PU meg pláne...Bővebben: link
A 3.2-es procival 227-230 körül megállt az FSB, most első próbára megvolt a stabil 260...
Kell a kraft...fel kell készülnöm a DDR2 memókra...
-
Rover623
félisten
Sima 6600-al 3000 felett...
Bővebben: linkprimus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz SystemRoot #2443 üzenetére
Nem a BIOS-ból olvassa...
A Túlhajtás rovatban az aktuális értéket a chipsetből, az egyes RAM-okhoz tartozókat pedig közvetlenül az SPD-ből...primus inter pares
-
Rover623
félisten
Pl.:
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Loretto #2457 üzenetére
Igen!
Még a CPU teszteket sem veszi figyelembe...a gámák utáni tesztek csak tájékoztató jellegűek...persze roppant érdekesek, pláne ha jó sokat összegyűjtesz!
Érdekes megfigyelni, mit jelent a memónál a 64-128-256 bit, mi javul ha a GPU gyorsabb, és mi lesz jobb a gyorsabb RAM-tól...mit számít az architektúra váltás, stb.primus inter pares
-
Rover623
félisten
Chop!
Ez így ebben a formában nem igaz...
Alapvetően a komolyabb gyártók megbízhatóbb kártyákat csinálnak, de a gyártó=teljesítmény megfeleltetés alapvetően nem igaz...
Nem attól jobban tuningolható egy kártya hogy MSI, vagy Asus vagy akármi...
Egyszerűen attól függ, hogy milyen darabot fogsz ki...az én kártyám az Aquamarkot 618/1321-en is lenyomja, és akkor most az Xpertvision egy űberfasza cég...?
Egy fenét...! Alsóközepes, főleg olcsó gagyit gyártó banda (mint a legtöbb más taiwani társa), akiknek időnkét a gyártási szórásból adódóan vannak jobban sikerült kártyáik...mint az összes többi gyártónak...
Szal nem kell hasra esni a név előtt...azért ez kicsit más mint mondjuk egy Jaguar vs. Dacia...
P.S.:
Egyébként is értelmetlen a te rendszeredet a Popey-éhez hasonlítani: az övé Intel, a tied AMD...teljesen eltérő két rendszer, egyik ebben jobb a másik abban...még azt sem tudni pontosan hogy a ForceWare vagy a benchmarkok mennyire vannak optimalizálva a két platformra...?
-
Rover623
félisten
válasz Somydemy #2538 üzenetére
Már majdnem elérted a 6600GT szintjét...
P.S.:
Peace...
Csak azért piszkállak, hogy biztos mindent megpróbálj a szent cél érdekében...ennél többet is kell tudnia cuccosnak...
Komolyan: plusz 4 pipe/1 vertex bekapcsolva...?
325-ről csak ennyit ment feljebb a GPU...?
Gyári hűtés...?
Átpasztáztad...?
71.81 vagy 75.90...ezek jók most...!primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz Márkiii #2720 üzenetére
Tudod márkii...ez rendes ősbunkóság...
De majd rólad veszek példát: ha éjfél körül megakadok a keresztrejtvényfejtés közben, kimegyek az erkélyre, körülnézek...aztán ahhoz csöngetek be segítségért a ltp-en, akinél égve látom a villanyt...kultúrált megoldásnak látszik...primus inter pares
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest