Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Mini PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzK50
csendes tag
Letölthető fájlokkal és összehasonlításokkal egy érdekes site Max ée Adobe programokhoz, Mac és Windows oprendszerekhez, stb, érdemes körülnézni:
[link]
[link]
[link]
Mac vs PC:
[link]
Vray:
[link]
[link]Ha valakinek van kedve letölteni és letesztelni a saját vagy a cége gépét, hajrá! Esetleg feldobhatná ide az eredményt, biztos érdekes lenne mindenki számára.
-
szabog4
aktív tag
Saját tapasztalat alapján, hiába vettem gtx 1070-et, nem éreztem lényeges előrelépést a HD5770-hez képest 3Ds Maxbe (2014). A viewportba némileg több objectet tudok megjeleníteni (ár/érték arányba gyalázat).
Azt hozzá kell tenni, hogy a driverek sokat visszafognak. Nem véletlenül van a Quadro sorozat például.
Nem hülye az Nvidia. Sokat tudna segíteni, ha lenne 1 mókult driver Maxhez, Mayahoz. 
Renderbe, lehet saját hibámból, de nem tudtam működésre bírni a GPU rendert; legalábbis nem éreztem, hogy besegítene a 4770k-nak.
Mintha beszéltük volna itt, hogy van CPU+GPU együttes erejének bevetésére lehetőség, de most ebbe nem vagyok biztos.
Viszont a 4770k-nál, amikor 3,5Ghz-ről felhúztam 4,1-re, akkor előjött a különbség, számottevően. Majd 1,5-2 percet tudtam spórolni 1-1 képen. (7000 képkockánál, már számottevő előrelépés.)Ram-ot Zbrushban lehet elfogyasztani illetve Max-be én ruhanyag szimulálásnál vettem észre, hogy 10gb-ot simán megeszik, ha nem többet.
VGA-t meg Substaince Painterbe tudtam hasznosítani, ott a HD5770 elhasalt keményen.
Egyelőre azt látom, hogy bőven elég lett volna egy 1060-as vga és helyette egy jobb CPU-t vettem volna.
(Legalább mennek a játékok maxon, amikkel nem is játszom.
)AE-hez nem tudok hozzászólni, abba nem mélyedtem el.
Természetesen nem ismerem a programokat 100%-osan, hogy is ismerhetném. Megeshet, hogy van, ahol lehet hasznosítani 1-1 erőforrást, amiről nem tudok, de ezt majd a többiek kiegészítik!

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem hülye az Nvidia. Sokat tudna segíteni, ha lenne 1 mókult driver Maxhez, Mayahoz.