Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Bici #3560 üzenetére

a hajlítás warp-pal ment :)... a középső, viszonylag egybeolvasztott faminta-sokaságot duplikáltam, és warp-pal torzítottam. Még így is vesztett némi erezetet, de majd ha kész lesz minden modell, és be is lesz textúrázva, akkor rajzolok rá még, ha kellene...
    Amúgy a képen minden dolog képről van odatéve, a kötél képről lett kivágva, körbemaszkolva, seamless-é téve és színügyileg módosítva. A fa nekem elég szürke volt, így arra tettem egy layert amit saturation módba tettem, erre pakoltam a színeket, hogy olyan színt kapjak, amilyet kell.. Egyenlőre még a mappolós tutort sem tudom befejezni, mert nincs annyi időm (amikor nincs senki a szobában), hogy felvegyem a maradék két chaptert... Textúrarajzoláshoz meg kellene még tapasztalat, meg végre a Wacom-om :D
    A ruhás műveidre én is kíváncsi vagyok, nem ártana tudnom olyat is :) az meg, hogy lassabban megy, mint a modellezés és a mappolás, nem meglepő, mert szerintem messze hosszabb folyamat is eleve... meg modellezni szerintem könnyebb is, mint textúrát rajzolni... Ezért dolgozok most képek alapján, rajzolni nem tudok annyira

Új hozzászólás Aktív témák