Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
a hajlítás warp-pal ment
... a középső, viszonylag egybeolvasztott faminta-sokaságot duplikáltam, és warp-pal torzítottam. Még így is vesztett némi erezetet, de majd ha kész lesz minden modell, és be is lesz textúrázva, akkor rajzolok rá még, ha kellene...
Amúgy a képen minden dolog képről van odatéve, a kötél képről lett kivágva, körbemaszkolva, seamless-é téve és színügyileg módosítva. A fa nekem elég szürke volt, így arra tettem egy layert amit saturation módba tettem, erre pakoltam a színeket, hogy olyan színt kapjak, amilyet kell.. Egyenlőre még a mappolós tutort sem tudom befejezni, mert nincs annyi időm (amikor nincs senki a szobában), hogy felvegyem a maradék két chaptert... Textúrarajzoláshoz meg kellene még tapasztalat, meg végre a Wacom-om
A ruhás műveidre én is kíváncsi vagyok, nem ártana tudnom olyat is
az meg, hogy lassabban megy, mint a modellezés és a mappolás, nem meglepő, mert szerintem messze hosszabb folyamat is eleve... meg modellezni szerintem könnyebb is, mint textúrát rajzolni... Ezért dolgozok most képek alapján, rajzolni nem tudok annyira
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Star Wars rajongók
- Mini PC
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... a középső, viszonylag egybeolvasztott faminta-sokaságot duplikáltam, és warp-pal torzítottam. Még így is vesztett némi erezetet, de majd ha kész lesz minden modell, és be is lesz textúrázva, akkor rajzolok rá még, ha kellene...