- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
REZNOV
csendes tag
válasz
zoltay14 #349 üzenetére
Elindítani sikerül laptopon, igen. Stereoscopic playerben rájöttem, hogyan indíthatom el, beállítom a 3D módot és kirakom teljes képernyőre de akkor elég vastag fekete szegély van alul meg fölül
Ha a "teljes képet" választom akkor "nem fér el a kijelzőn"...
Megpróbáltam 1.4-es HDMI-vel, 1.3-as HDMI-vel és D-sub-al is. A másik gond, hogy hang sem megy át a TV-re a laptopról...:| -
REZNOV
csendes tag
Üdv!
LG LW5500 tv-m van és egy Full SBS film amit ugye nem tud lejátszani a tv media playere. Ez eddig okés. Akkor lejátszom PC-vel az mkv-t és HDMI-vel megjelenítem a tv-n a képet. Ahaa...Ha létezne egy olyan lejátszó PC-re ami lejátszaná ezt a rohadt filmet. Power DVD 10/11 kuka (se kép, se hang), Splash PRO (itt van hang, kép az nincs), Stereoscopic player (a film elindul, nem tudom összemosni sehogy a képet a programból csak a tv-vel, de így nem jó a 3D és a kép jobb és bal oldalán 3 cm-es függőleges vonalak is vannak..
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- LG OLED65G13LA + asztali tartó konzol
- Hisense 43E7NQ QLED ÚJ BONTATLAN
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- A nagykirály! Logitech Z 5500 5.1 THX aktív hangfalrendszer
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest