Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágnessel próbáltam kihozni a béketűrésből a kínai kábelemet, de semmi extrát nem láttam a monitoron. Gyanús, hogy a VGA kábelt sem zavarta, ugyh vmi hatékonyabb zavarforrást kell találnom az árnyékolás tesztelésére
. Amúgy innen van a kicsike, kevesebb, mint 3 hét alatt szállították. Igazából monitoroldalról kéne egy díszpéldány, ami végre képes 1080p120Hz fogadására HDMI-n. (ha a 4x2k@24Hz megy, akkor ennek is menni kéne)
Amúgy a kábeles átvitelnél két dolog számít, a csatlakozó minősége (ahogy írtad, aranyozott végű, stb) és maga a kábel: hossz, árnyékolás, impedancia. Rövidebb kábelnél nem annyira számít a vezeték minősége, ezért is vettem csak 1.5m-eset. A csatinál meg fontos, hogy ne huzogassa ki állandóan az ember, az aranybevonat uis elég puha...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest