- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosty
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ne jelentsd már ki légyszíves, hogy jobb a Maya, amikor még ki sem próbáltad őket rendesen
Mindkettő másra jó...
A Photoshop Biblia 5 tökéletes. Demót nem adnak, de pl nekem, amikor megjelent a Max 6, küldtek egy linket a próbaverzióhoz, úgyhogy neten tutira van. -
Frosty
aktív tag
Én mindkettőt javaslom

Először tanuld meg az alapokat a Max-en. Az kb. 3 hónap, de nagyon intenzíven számolva (napi 3-4 óra)...annak jobb a tanítási módszere.
Ha megvagy az alapokkal és mondjuk tudsz már csinálni komolyabb dolgokat, akkor döntsd el mit szeretnél: ha karakteranimot és egyéb csontvázat használó dolgot akarsz, akkor javallom a Maya 6 Unlimited-et, minden másra 3dsMax 6 (hihetetlen gyorsan tudsz pl fotorealisztikus tájat csinálni, de webes grafikákra is ez a jobb). szvsz én a max-et jobban szeretem (plug-in-ekből rengeteg van, nagyon durva effekteket tud...), de ha belevágsz akkor készülj fel, hogy nem marad másra időd (pláne ha suli, munka után csinálod).
Ha nagyon gazdag vagy, akkor a tanfolyam gyorsabb lehet
Mindkét programot először érdemes 30 napos verzióban kipróbálni és, ha tetszik akkor megvenni az eredetit
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Msi Geforce RTX Gaming X Trio
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindkettő másra jó...