- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GeForce RTX 4060 videokártya teszt: Ada takaréklángon
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Nah!
Tehát én programtervező matematikusnak tanulok! Van felénk komputergrafikai vonal. Egyelőre fogalmam sincs, hogy miből áll, de tuti nem rajzmestereknek szól. Én arra gondoltam, hogy arra az irányba továbbmenni, valahogy résztvenni mesék vagy filmek készítésében, de a készítés azon részében, amiben lehet hasznosítani a tudásom.
Olvastam valahol, hogy ehhez elsősorban óriási matematikai háttér kell. Ezért gondoltam, hogy nem grafikusoknak szánt munkák is vannak. És ezzel kapcsolatban olvastam, hogy egy egy stúdiónak vannak programozói, akik segítik a grafikusokat(de programozói eszközökkel), hogy könnyebben tudjanak dolgozni. (puritánul megfogalmazva...).
Mellesleg azért szívesen kontárkodnék Gimpel, Blenderrel, Mayaval, stb.
Szóval! Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy ez tényleg így van-e, és hogy egyáltalán hogy épül fel... Meg ilyenek... -
taltos
senior tag
Na ez az!
Nem akarom elhinni, hogy valaki mindenhez ért. Az még rendben, hogy mondjuk konyítson valamit a művészethez, azaz legyen szépérzéke. De azért az kétlem, hogy van olyan emberke, aki egyszerre ért a matematikához(végülis ennek az egész iparágnak az alapja a lineáris algebra), a különböző progik használatához, és még művész is...
Programtervező matematikusnak tanulok, és megfordult a fejemben, hogy ehhez lenne kedvem. Amiket írtatok, azok igazak (utolsó 5-6), de lényegtelenek az én szempontomból. Én nem hobbyszintre gondoltam, hanem komoly munkára. Ha valaki egy komolyabb projectben vesz rész, ott már nem dual procis hardware viszi a munkát, hanem egy egész szerver. Ehhez kapcsolódnak munkaállomások, amik a vid. kártya kivételével nem egy NASA gépek...
Tudom, hogy ez az egész összetett, de valamit tudnom kellene róla, hogy legyen képem, hogy hova tegyem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Lexus, Toyota topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest