Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pikari

veterán

válasz Sinesol #84 üzenetére

A pc olyan lett, mint egy autó: ma már a legtöbben nem 1-2 évre vesznek számítógépet, hanem évtizedeken átívelő távlatokban gondolkodnak a megvásárlásakor. Nem is fejlődik olyan gyorsan az ipar, hogy értelme legyen orrba-szájba cserélgetni.

A 8350-et és egyéb FX-es társait is úgy reklámozták, hogy ez a széria felkészülés a jövőre, és a magjainak köszönhetően nagyon időtálló lesz. Ez be is jött a vásárlóknak, mint ahogy brabbitz is írja. Az FX8350 cseréjének talán leginkább akkor van létjogosultsága, ha jelentősen kedvezőbb fogyasztású modellre lehet cserélni nagyon olcsón, de ennek csak akkor van komoly jelentősége, ha a gép 24/7-ben megy, ami nem jellemző.

• brabbitz

aktív tag

válasz Sinesol #84 üzenetére

Pontosan :DDD egyebkent, meglepoen jol teljesit ujabb jatekokban, a regebbieknel borzalmas, ahol szamitott az egyszalas teljesitmeny. Egy RX570-el van parositva 2400-as ramokkal, az AM3+ hivatalosan csak 2133-ig enged ocval, tehat annyira mindent nem tudok kipreselni belole. Van egy R5 1500X-em elfekvoben, csak alaplapom nincs hozza, mert a ceg ahonnan vettem eltunt, es nem tudom gariztatni, szvsz ennek a folyamatat jarom. Na meg nem szivesen dobnam el mar a RAMok miatt se, csakhat amig tobbe kerul pl a 4790k mint az egesz konfig, addig felesleges ezzel foglalkozni :) Vegszokent, de egyebkent nagyon jol oregedett az FX, anno 2013-ban azt hittem hogy nehany ev es kb hasznalhatatlan lesz. Hat nem igy lett, sot :)

Na de tobbet nem offolok :DDD

Új hozzászólás Aktív témák