Új hozzászólás Aktív témák
- 

ladisz2
tag
Most azóta nézegettem törtem az agyam és azóta még többet akarok
 , azon gondolkodtam, hogy az lcd tv-nket direkt úgy vettük, hogy rá lehet kötni a számítógépre meg elég jó felbontást is bír (pontosan erre most nem emlékszem) 
Az megoldható szerintetek, hogy van:
-2 db számítógép (egymás mellett) (1 szr amit az asszony nem enged eladni (mert ballagására kapta
 ) netezésre (még jó) +1 jó házattervezni, játszani)
-1 lcd monitor +1 lcd tv(szomszéd szobában 3-4 m-re)
-1 (usb-s bill + usb-s egér(az ágyban 4-5m re a PC-től) + 1 (sima drótos egér + drótos bill. az asztalon.)
Most a cél az hogy mindkét számítógépet lehessen az mindkét helyiségben lévő (egér+bill+lcd) egységre-re csatlakoztatni, akkor is ha esetleg mindketten szeretnénk egyszerre (egyikőnk az ágyban másikónk a PC előtt ülve más-más választott géppel számítógépezni) lehetséges ezt egyszerre ???
Vagy az USB dolog miatt bebuktam az ágyban netezős-tervezős dolgot? Ha mindenképp kell drót (horror ár, vagy mert nem létezik ilyen drót nélkül, vagy ez már sok az USB hatótávolságnak) az sem baj mert akkor odavezetem vhogy.
(Ha van ilyen készülék akkor lécci link. vagy legalább név)
Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
 - LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
 - ASUS ROG PG32UCDP Oled Gamer Monitor!32"/4k/240-480hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/Konzolhoz is
 - LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
 - Dell U3423WE 4K ívelt monitor

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
 - Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, azon gondolkodtam, hogy az lcd tv-nket direkt úgy vettük, hogy rá lehet kötni a számítógépre meg elég jó felbontást is bír (pontosan erre most nem emlékszem) 
 ) netezésre (még jó) +1 jó házattervezni, játszani)