Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Modding és elektronikai kérdések
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Adott egy Philips 55PUS8303-as tv. A héten jött rá néhány frissítés, melyre azóta mindig rákérdez, hogy szeretném-e frissíteni. Nem tudom, hogy miket tartalmaz a frissítés, és nem tudom, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy csak rosszabb lesz.
Hol tudok utána járni, hogy miket tartalmaz, illetve, hogy érdemes-e frissíteni?
Megszoktam az iOS-nél, és az Androidnál is, hogy mielőtt engedem neki, érdemes utána olvasni, hogy jobb lesz-e tőle, vagy esetleg +3 érdektelen funkció miatt lassul a rendszer.
Köszi a segítséget!
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Az alany: Philips 55PUS8303
Rosszat tesz neki, ha napi szinten 16 órát nincs áram alatt? Okos konnektor által vezérelve. Teljesen feleslegesen fut rajta a rendszer, és fogyaszt 1-2 W-ot (hangprojektorral együtt), ha otthon sem vagyunk, ezért beparamétereztem a konnektort (ami mondjuk szintén fogyaszt áramot ). Villanyszerelő ismerős szerint nem tesz jót neki. Korábban megvizsgáltam, hogy mi fogyaszt többet: egy napi készenlét, vagy egy boot folyamat, és az jött ki, hogy ha csak 2-3 órára is de ki van húzva a falból a tv, már kevesebbet pazaroltunk a "felesleges" boot-tal, mintha feleslegesen be lenne dugva.
Köszönettel: Csabi.
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Android TV alap kérdéseim lennének. A tv kikapcsolása ugye nem teljes kikapcsolás, ettől függetlenül ismerve a rendszert, időnként szeretném újraindítani, teljesen kikapcsolni, stb. Ennek mi a módja? Csak az, hogy áramtalanítom?
Továbbá érdekelne, hogy appokat teljesen bezárni hogy lehet? Csak az a módja, hogy addig-addig nyomkodom a visszát, míg ki nem lép?
Bármilyen jellegű tanácsot szívesen fogadok, alapvetően almás rendszerekhez vagyok szokva, úgyhogy van még mit tanulnom.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest