Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lorinser #25752 üzenetére
Nem bízok az ilyen akciós oldalakba, persze ettől függetlenül lehet nem rossz. A garancia miatt fosok.
Úgy néz ki letettem a voksom az 50W805B MM-es Sony mellett, később még hosszabbítom a garanciát.
Sajnos itt vidéken a világ végén annak ellenére, hogy város, semmi lehetőség nincs nézegetni egymás mellett ilyen TV-ket. -
válasz
lorinser #25728 üzenetére
Köszi, megnézem.
Sony ahogy olvasgatom nagyon-nagyon ajánlgatják itt a fórumon, ennyire jó lenne?
Közben finomítom a dolgot:
- kb 4 méterről nézzük a tv-t
- sokat filmezek számítógépről (hdmi-vel jelenleg)
- olyan tv-t kellene keresnem amit a jelenlegi fali tartóra fel tudok rakni.
- Wifi van
- Router van a szobában ha kellene a hálócsatiNem tudom melyik megoldás lesz majd jó, de szerintem hdmi kábeles filmnézésnél maradok.
-
Sziasztok,
Ismét élesedik a kérdés nálam, egy 82cm-es nem fullHD LCD Samsungot cserélnék le, lenne vevő az enyémre, így nagyon aktuálissá vált a kérdés.
Mit javasoltok 100-125cm körül, mi lenne most jó vétel (LED-ben gondolkodom nagyon max 200.000.-ig). -
Hidd el tényleg nem tudom mivel nem voltam sose ilyen helyzetekbe a telefonon kívül.
Eddig mindig Samsungra esküdtem, bár tapasztalatom nincs velük, a mostani TV-m 6-7 éves lehet, előtte is egy Samsung volt, meg öregemnél is egy 127-es Samsung (az már FullHD, de botrány a képe, ugye olcsó húsnak általában híg a leve, de ő nem látja mi baj a képpel neki tetszik) megy, ennyi a tapasztalat.
-
Nem tudom, eddig lekopogom sosem volt garis probléma tévével, mindig Samsungaink voltak.
akkor gyártói garisat kéne keresgélnem?(#24818) B-L-A-C-K
Akkor hajtanom kéne míg meg nem adja magát a jelenlegi, és ha éles akkor venni, mert ezek szerint nagy akciókra nem kell várni? -
Profik üdv néktek
Az emag-os marhaakcióban szerintetek van valami nagyon bestbuy darab?
Rég kiestem a TV-k világából, de nagyon érik a 80cm-es nem HD-s Samsungom cseréje...
100 fölöttire neveznék már be. -
Sziasztok,
Kérlek ne legyetek hirtelen haragúak, de érdeklődnék
Tesco-ban van most leárazva 129.990.-Ft-ért egy 127cm.-es LED Blaupunkt TV. Elvileg fullHD (az van ráírva), a legfontosabbat, hogy hány Hz, sehol nem találtam rajta.
A címkén ez van: Blaupunkt BLA50209IGB5BFHB UPE
Természetesen erre sem találok semmit a google-ban.
Ismeri valaki, érdemes megvenni ennyért??? -
Sziasztok Urak,
Tudnátok ajánlani valamilyen LED TV-t ami mostanában BestBuy-nak számít?
107-127cm közötti FullHD legyen nem kötelező 3D
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest