Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
üzenetére
Te már a 7-es hozzászólásomat se tudtad rendesen értelmezni, úgyhogy kezdd inkább elölről.

Nekem volt IC7-es lapom 10 hónapig, és 4-5 féle memóriával próbáltam. Amiből ment kettő, abból ment négy is. Volt, hogy különbözőek is mentek dualban.
Mellesleg sokszor annyi embernek segítettem már itt mint te, és a nagy többség nem reklamált.
-
Rover623
félisten
válasz
üzenetére
Nem biztos...

Az Abit kissebb cég mint az Asus, nem kockáztat azzal forgalomkiesést hogy kompatibilitási problémákra hivja fel a figyelmet...
Komoly gyártó vagy saját teszteket csinál a memókkal és ezeket közzéteszi a manualban vagy a weblapján...vagy pedig figyelembe veszi az Intel ilyen témájú ajánlásait...
Csak érdekességképpen...akit érdekel tanulmányozza az itt található doksikat:
Bővebben: link
Itt megtalálhatóak az elfogadott teszteljárások, a minősített laborok...és pl. eredmények is...
Ha gubanc van...az Intel jogászai ide mutatnak: elolvastad? így csináltad? ezt használtad?
Nem...?
Köszönjük...ennyi volt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)