Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gerjus
senior tag
Koszonom mindenkinek a mindent zarhato
-
gerjus
senior tag
-
-
brasil
senior tag
ha vagy msn akkro keress vazze.hozok ramot viszem tiédet, aztá nem sírsz itt a nagyközönségnek
-
Achill3uS
nagyúr
up
-
gerjus
senior tag
-
gerjus
senior tag
hmmm mar venni sem lehet ?
-
gerjus
senior tag
hoppla
-
gerjus
senior tag
hoppla 2 x1 gigat keresk ha kel lezek is eladoak meg ilyesmi nyitott vagyok
-
gerjus
senior tag
Miert fizessek ra egy olyanra ramra ami raadasul rosszabbul megy mint az enyem ? Vagy en maradtam el valamirol ? Erre is van gari de meg nemtom mennyi Achit meg kel lkerdeznem meg vele csreltem .... nemtom mi a szama ezert nem szednem szet a gepet csak ha nagyon muszaj !
-
gerjus
senior tag
UUPP
-
törölt tag
Esetleg Csere 2*512 667 hynixre ? amugy lila chip-es ? Kódja esetleg ?
Azt irtad hogy a lényeg hogy 667@ cl4. Ezek nálam 740ig mennek cl4 ben 1,9V-tal.
Kis kp + ba mehet. Van rá kiskergari, aqua, 1-2 hónap. Garipapirja Ősembernél van. -
zetorg
senior tag
mennyiért adnád el őket?
-
gerjus
senior tag
UP
-
gerjus
senior tag
hoppla
-
gerjus
senior tag
Tema adott van ket kingmaxom menntek 780 on cl 4 et alapfeszen de most barebonban alapon mennek , a cel hogy 2 giga legyen es 667 en menjen cl 4 et !!
Ha valaki megunta a ramjaitvagy tobbet venne , vagy tul sok neki
vagy downgradel vagy mittomen akkor szanjon meg
Udv Gerjus
Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest