- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord!
csendes tag
Szerintem ez olyan mint a gépnek a ram...
Amikor 512-ről 1024 bővítettem nem lett gyorsabb az xp... pedig vártam.... DE! Amikor 8-10 alkalmázas fut egyszerre egyidőben akkor (egyikse gyorsabb) de mondjuk egy alt-tab kombináció eredménye nem másodpercek, hanem szemvillanás kérdése... és nincs várakozás, darálás, frissítgetés, ablakkeretvonszolás, stb...
szerintemvalami ilyesmi lehet a 8mb-os cache HDD-nél is és tapasztalataim azt mutatják, hogy nem lesz gyorsabb, de nagyobb terhelésnél kiegyensújozottab teljesítményt nyújt, és nem fogja vissza az egész rendszert.
Máskülönben aki digizett már mondjuk valamiféle többórás tömörítettlen videót annak ez nem kérdés...
Próbáljátok ki egyszerre több, nagy álomány törlése, írása, olvasása közben és még egy kis swap izzasztás is mehet neki... tuti lenyomja a 2 mb-osokat...
de akinek nincs rá szükség, annak még lehet
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)