Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Google Home/Nest
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord!
csendes tag
Szerintem ez olyan mint a gépnek a ram...
Amikor 512-ről 1024 bővítettem nem lett gyorsabb az xp... pedig vártam.... DE! Amikor 8-10 alkalmázas fut egyszerre egyidőben akkor (egyikse gyorsabb) de mondjuk egy alt-tab kombináció eredménye nem másodpercek, hanem szemvillanás kérdése... és nincs várakozás, darálás, frissítgetés, ablakkeretvonszolás, stb...
szerintemvalami ilyesmi lehet a 8mb-os cache HDD-nél is és tapasztalataim azt mutatják, hogy nem lesz gyorsabb, de nagyobb terhelésnél kiegyensújozottab teljesítményt nyújt, és nem fogja vissza az egész rendszert.
Máskülönben aki digizett már mondjuk valamiféle többórás tömörítettlen videót annak ez nem kérdés...
Próbáljátok ki egyszerre több, nagy álomány törlése, írása, olvasása közben és még egy kis swap izzasztás is mehet neki... tuti lenyomja a 2 mb-osokat...
de akinek nincs rá szükség, annak még lehet
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy mozi, vagy pár üveg sör árát meg érdemes beforgatni... ;-) (na jó a sör az rossz példa volt....)