Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
viszont más kérdés, hogy nézegettem titan tesztet, fpsben a sajátom talán egy hajszálnyival jobb volt eyefinityben. de az se tudott többet mediumnál
.
cserébe mediumon három kijelzőn eszméletlenül jól néz ki, három napig az állam keresgéltem rajta. fHDban ment volna ultrán is, de hármon mediumon egyszerűen teljesen más volt immerzióra. akkora különbség meg szvsz nem volt látványra, ami indokolta a harmadolt fpst.
persze, volt valami sztori, meg ilyenek, de én annyira emlékszem, hogy három napig egy dzsungellel benőtt városban bolyongtam és hatalmas élmény volt
.
---
viszont a kettőnél gyanús, hogy procilimitem volt, pont úgy, mint az egynél. dx11 saját tapasztalat szerint magasabb FoVre nem kér annyival több procit, mint a 9-10 ahol eddig néztem.
-
proci985
MODERÁTOR
itt sincs...
sajátom 250kmről jött egy boltból, mert akkor épp a sapphire ki volt fogyva mindenhol, xfx meg volt épp két helyen. delocoknál meg amire nem volt ráírva, hogy aktív, arra passzívként tekintettem.
viszont akkor neked nem kell. én meg előtte anno két éve feltúrtam a netet, amíg meglettek a "biztosan működik" eredmények.
-
SkyS1gn
félisten
"With Eyefinity on the R9 290X you can use any combination of the display connectors on the video card to setup your Eyefinity configuration. For ours, we utilized the two DVI ports, plus the DisplayPort to create our 3x1 Eyefinity configuration. We also tested the HDMI port along with the DVI ports, and this worked as well."
Brilliáns!
-
proci985
MODERÁTOR
-
Z10N
veterán
Ahogy proci is mondta lehet profilozni. Gyors gombbal eyefinity es extended mod kozott lehet valtani, ilyenkor a primary kijelzon fog futni. Ha extended modot hasznalsz akkor csak a primary-n fut a BF3/4, az eger kurzor lockolva lesz ide, nem tudsz kimenni a kepernyorol. Bar az igazat megvallva ez program fuggo.
Mas tema. Sikerult force-olnom a legujabb AB Beta-val az orajeleket c150/m2000@1000mV 2D-ben, viszont neha 950mV-nal eldobja a kepet. Egy kepernyonel ez a default 2D fesz. Igy most stabil es 10°C esett a temp.
proci: Nalad milyen ertekek vannak 2D-ben (core/mem/voltage/temp) 7850CF@eyefinity3-mal?
-
Z10N
veterán
Nalam 3 kijelzo van es nem nagyon vettem eszre. Mas tema aki 3 monitort hasznal es a 13.9-s drivert hasznalja nem szaggat es villog a kep? Az AMD-mel voltak olyan idiotak, hogy a c100/m600 orajelet forceoljak 2D-ben, ami egy megjelenitonel teljesen jo, viszont 3-nal keves a memoria savszelesseg, ergo rosszul mukodik. Probaltam az Overdriveot kikapcsolni, Afterburner profil, Trixx profil. Sot meg a profiles.xml-t is atirtam es irasvedette tettem, de semmi. Roppant idegesito, eddig c250/m4000-re vette vissza magat, persze igy melegedett, viszont hibatlanul mukodott. Most sehogy sem tudom felulbiranlni a hibas default 2D orajeleket.
Ui.: Eyefinity es Extended modban is ezt csinalja, atmenetileg azt kell csinalnom, hogy lejatszok egy HD videot, mert ilyenkor UVD orajelre kapcsol c300/m4000. Egyedul a feszuéltseget tudom beallitani AB/TX-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest