- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
Devil Gelo #49 üzenetére
sajnos ez igy mukodik, de legalabb mukodik.
en a notebook-al nem tudok mitcsinalni (nagyon ugynezki h egyszeruen nem tamogatott, es kesz), nalad viszont legalabb van megoldas. -
Konflikt
addikt
válasz
Devil Gelo #47 üzenetére
nem. az egyik monitort mindenkeppen displayporton kell bekotnod.
ja, es win xp-n nemmegy (ott max 2 monitor mukodik egyutt), win7-el ok.ha a fentiek megvannak, akkor mennie kell
-
Konflikt
addikt
válasz
Devil Gelo #45 üzenetére
szivesen.
arra figyelj h legalabb 1 displayport legyen a kartyan. -
Konflikt
addikt
válasz
Devil Gelo #43 üzenetére
azzal menni fog. nekem HD5670 van desktopon, es tobbek kozott az is kepes 3 monitort meghajtani egyidejuleg. (AMD Eyefinity a feature neve)
a supported list igy nez ki:AMD Eyefinity technology was introduced in AMD's latest line of ATI Radeon™ HD 5000 Series graphics products which includes the following:
* AMD Radeon™ HD 6870 GPUs
* AMD Radeon™ HD 6850 GPUs
* ATI Radeon™ HD 5970 GPUs
* ATI Radeon™ HD 5800 Series GPUs
* ATI Radeon™ HD 5700 Series GPUs
* ATI Radeon™ HD 5670 GPUs
* ATI Radeon™ HD 5500 Series GPUs
* ATI Radeon™ HD 5450 GPUs
* ATI Mobility Radeon™ HD 5400 Series or higher GPUsNote: These products support up to 6 display pipelines per GPU and the total number of display pipelines depends on the GPU as implemented by the manufacturer.1 Also, at least 3 simultaneous, active display outputs, including one DisplayPort™ connector are required to support AMD Eyefinity technology. Please consult the manufacturer of a particular product to confirm if it supports this feature
a jatekok listaja pedig igy nez ki, amelyek eyefinity-ready-k.
-
Devil Gelo
tag
Köszönöm a választ, régebben próbáltam egy másik videó kártyát használni mellé(8600gt) de akár egy gyengébb gépigényű játéknál is szaggat a kép, természetesen játékon kívül bármi másnál tökéletes. Esetleg nem tudsz valami olyan megoldást amivel ezt megtudom oldani egy videó kártyával? Azt hallottam, hogy az ati kártyák kezelik a több monitoros konfigot is és tervezem egy HD5770 beszerzését, Szerinted azzal megoldódna a problémám és tudnám csak egy videó kártyával használni a három monitort?
üdv.: Gelo -
Konflikt
addikt
valasz erre:
a problema nagyon hasonlo, van 3 monitorod, es csak 2 hajlando mukodni egyszerre, azok viszont akarmilyen variacioban. nalam a boot a laptop LCD-jen megy, majd a win loginnal elsotetul es a dual view bejon a 2 TFT monitoron. szinten mind a 3-at latja a gep, kapcsolgatni tudom oket.neked megoldas lehet megegy (a legolcsobb) PCI-exp-es vga, hisz asztali geped van (vagy akar sima PCI-os is, ha csak desktopnak akarod hasznalni, a 3D nemlenyeg)
-
Konflikt
addikt
sziasztok,
van 2 db 19"-es monitorom + laptop (dell e6510) replikatorral (ezzel, amin van 1 D-SUB, 1 DVI, es 1 DisplayPort). a laptopban egy nvidia quadro NVS 3100M van, ami az nvidia szerint akar 4 monitort (1 laptop + 3 kulso) kezelni.
sajnos az nvidia control panelben (legfrissebb driver) max dual monitor lehetoseg jelenik meg, mikor a 2 monitor csatlakoztatva van (egyik D-SUB-on, masik DVI-on), es a notebook fedele sincs lehajtva. ezeket tudom varialni:
D-SUB+DVI, es forditva
laptop+DVI, es forditva
laptop+D-SUB, es forditvasajnos olyan opcio nincs, hogy mind3 egyszerre megjelenik
valami otlet?
megprobalok szerezni egy displayport to DVI adaptert, es igy mind2 monitor DVI-on menne, hatha. probalkoztam a dell-el is, de semmi hasznalhato infot nem talaltam meg a support resznel.minden tippet szivesen fogadok
-
destrin
csendes tag
Hellosztok.
Nos nekem Jelenleg Egy Imac 27 esem van 3.06Ghz Core2Duo, 4GB ram.
+ van mellette egy 24" es Apple Cinema Display . azt szeretnem Megtudni hogy, lehet e a kettot ugy ossze kotni, hogy osztot kepernyo.
Nekem Logic Express 9 hez kene.
-
Depression
veterán
Az megoldható, hogy a 2 monitort ténylegesen egynek tekintse a win, és duplakattintással pl 3360x1050-esre nagyítsa ki a filmet?
-
Gerisz
addikt
válasz
sasasa3636 #35 üzenetére
Mondjuk a géped topikjában hamarabb kapsz választ. De típustól függően az FN+ valamelyik Funkcióbillentyű segíteni szokott. pl az F2 vagy F5, én ezekkel találkoztam eddig. 3 választás van. a "beépített" monitor, külső monitor és a 2 együtt.
-
sasasa3636
csendes tag
segits beállitani valahogy hogy a 2 monitorom müködjön légyszi ujra telepitették az xp azota nem megy miért ?msn sasasa3636@citromail.hu
-
sasasa3636
csendes tag
sziasztok segitsen valaki légyszi egy laptopom van és újra telepitették az xp azota nem megy a 2 monitorom miért?
-
Amoroso
aktív tag
Olyat hogy lehet, hogy 2 monitor között elosztom a képet, pl jáccok és a egyik monitoron a kép egyik fele, másikon a másik fele.
-
Sygoinon
csendes tag
Nagy kérdés: kivitelezhető, hogy egy analóg kimenetre két monitort kössek úgy, hogy nem klónozott képet kell mutatnia (a két monitoron különböző dolgok legyenek)???
Köszi a segítséget!
-
drankenhal
csendes tag
Senki? Mert nem nagy kunszt megcsinalni, hogy egy gepen ket felhasznalo mast-mast csinaljon... Egyidoben.
-
drankenhal
csendes tag
Adott egy 2MB-os ATI 264VT4 PCI-os videokártya egy ECS SIS746-os alaplap és egy Athlon XP 1800 MHZ társaságában. A probléma az, hogy ha megemelem a proci órajelét (a PCI órajele nem emelkedik a SIS746 chipsetnél, mert fixált), akkor lefagy a gép. Alapórajelen minden normálisan, fagyás nélkül mûködik. És akkor is minden rendben, ha tuningolom a gépet, de a dxdiag-ban (a DirectX 9 vezérlôpultjában) a DirectDraw acceleration-t Disable-ra állítom (csak ilyenkor pixelesek lesznek a filmek.)
Már régóta használom 2050 Mhz-en a gépet egy AGP-s Geforce2-vel, és eddig egyszer sem fagyott, csak mióta bekerült a PCI-os ATI (más PCI-os eszköz is van a gépben - tvtuner - és 2050 Mhz-es tuning mellett fagyás nélkül mûködik).
Azért írtam ebbe a topikba, mert a két videokártyát (ATI + Geforce2) egyszerre akarom használni két monitorral, és nem igazán mondanék le a tuningról sem.
Valakinek jó ötlete? -
o0tomy0o
tag
Nos, kicsit régi már ez a topic, de szerintem ide fér még a kérdésem!
Szal van egy Ati kari, rajta egy TFT és egy CRT moncsi, mind a kettő szépen megy. . .
Nade hogy tudnék úgy váltani a két monitor között hogy ne kéne monnyuk a CS-t lenyomni asztalra hogy átnyúlhassak a másik képernyőre? tehát jó lenne valami progi vagy nemtom mi, ami arra lenne jó hogyha benyomom monnyuk az ALT+SHIFT kombinációt, akkor simán áthúzhatnám az egeret a másik kijelzőre, de közben látnám a játékot!? -
Calogero
addikt
Bővebben: link
A mostani kartyakkal szoktak adni a dobozban.
De szerintem kulon is lehet kapni. Vagy esetleg megkersz valakit itt a PH!-n akinek nem kell hatha eladja neked. -
faber24
őstag
Szval most a gépemben van egy ati 9600pro...ha teszek mellé egy pci-os vidikarit, az simán műgödik majd mind a kettő, és mindkettőre különböző tartalom tehető?
-
Nos nekem van egy X800pro-m aminek egy d-sub VGA; egy DVI digitális; és egy kombó svhs-rca kimenete van, ebből egyszerre 2 tud menni egy ilyen videokarin.
Mellette van 2 darab Voodoo 3000 (az egyik vivo-s) így ez még plusz 2 darab vga-t jelent, így egyszerre 4 monitort tudok használni (a gyakorlatban 1 CRT; 1 TFT; 1TV; és egy Projektor van rákötve... szal ez a technika ötvözi mindkét állitást...
Elég a jelenlegi karid mellé (ha nincs rajta plusz dvi, vagy vga) venni ezer ft-ért egy pci-os vmit és az jó lesz második monitorvezérlőnek.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
bármit lehet. lehet olyat hogy a 2 monitor külön monitorként viselkedjen külön tartalommal, lehet olyat hogy a 2 monitor pont ugyanazt mutassa, és lehet olyat hogy ha fullscreenbe teszel videolejátszást vagy tvtuner progit, akkor az elsőn marad ablakban és a másodikon jelenik meg a teljes képernyős lejátszás. tunernél ezt tudod használni, mert a progi (legalábbis amit én használok) mindenképp az első monitoron indul el és áthúzni sem lehet. ha megcserélem a monitorok sorrendjét, akkor meg minden progi a másikon indul el mert az az elsődleges.
-
ReJim
őstag
próbáltam én is! régen működött!
[csak sajna utoljára nem sikerült belőni, valszeg a pcios vga döglött meg!]
de csak, hogy mondjak valamit!
a win98 már 16monitort tud elkezelni!
16 videjókareszt lenne képes elkezeleni!
(gondolom, itt dualheadosra gondolhattak a fejlesztők, mivel 16 nehezzen fér el az alaplapon!) -
zsati@
csendes tag
Igazábol kiváncsi voltam hogyan lehet ezt megvalósítani.
Minel a windows asztalt ki lehet terjeszteni még egy monitorra, így amig dolgozom az egyiken amihez nem árt a teljes képernyő addig a másikon kihasználhatnám a tv tuner kártyám adta lehetőségeket.
ennek az elvi megoldásai érdekeltek minnél kissebb befektetéssel.
Mindenkinek köszönöm a reagálást kérdésemre. -
Flashy
veterán
na akkor válaszoljunk összeszedetten: veszel egy videokártyát aminek több kimenete van. a mai kártyákon általában van sima analóg kimenet, digitális kimenet, meg svideo/kompozit kimenet, ebből 2 független egymástól, az svideo kimenet meg a digitális kimenet közös, azok nem függetlenek.
másik megoldás: 2 videokártya a gépbe. -
Flashy
veterán
az olyan videokártya amin van digitális és analóg kimenet is az dualhead videokártya. nem csak az dualhead amin egyforma a 2 kimenet...
-
Petike168
aktív tag
Igen, így is megoldható
, de én még minidig azt mondom, hogy egy dual-head-os kártya jobb megoldás.
-
GEIL
addikt
Nem kell feltétlenül ''dual.head''-os kártya hozzá (Matrox rulz.....stb)
Elég egy olyan VGA, amin van a ''normál monitor kimeneten'' kívül digitális kimenet is (az újabb kártyákon pl két digitális kimenet van és átalakítóval lehet normál monitort rákötni), amir egy átalakítóval még 1 moncsi köthető.... -
Petike168
aktív tag
Egy dual-head-os videókártyával simán meglehet oldani
-
zsati@
csendes tag
Helló mindenkinek
Ki tud nekem segíteni?
A kérdésem a következő: hogyan lehet két monitort kötni 1 gépre ugy hogy mind a kettőt használhassam egyszerre?
- ATi Eyefinity izomból, tőböl, ökölböl (Szerző: gabipaci)
- Eyefinity3: 6950 2GB és 3840x1024 (Szerző: proci985)
- Radeon HD7970 eyefinity szubjektíven (Szerző: daneeeeee)NVidia surround
- 3 monitoron játszani GTX 460 SLI-vel? (Szerző: Reibek)- EVGA GTX590 Classified Quad SLI 2 (Szerző: nakos )
Megjegyzés:
Ugyan ez az első hozzászólás adminisztrációs okokból mindig valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR nevén fog megjelenni, de a szakmai tartalom összeállításáért nem ők a felelősek, nem minden esetben ők azok akik a legjobban értenek a témához, ezért nem célszerű hozzájuk intézett privát üzenetben szakmai segítségért folyamodni, hiszen erre van a topik.[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest