- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
plastic-+
tag
Hali!
Ha csak az áram kábel volt rádugva a 200-s winyo -ra, akkor sem indultm el a gép, a már említett módon...
A SATA bios teljesen normálisan látja a winyo-t!
Szerintem, nem a bios-al van a baj...?
-
plastic-+
tag
Hello Mindenkinek! (ismételten..
)
..akkor bele is vágok..
A gépemben van egy 120 GB-os Maxtor sata winyo, ASUS A7n8X-E Deluxe alaplap, egészen odáig rendesen müködött a gépem, amíg be nem szereztem egy második winyo-t is, ami szintén Maxtor Sata és 200 GByte!
A probléma abban mutatkozik, hogy amikor beszereltem a 2. winyo-t, (tudni kell még, hogy egy pioneer dvd-rw. és egy asus dvd-rom plus egy mobil rack van még a gépemben... [a mobil rack-et nem használom]), a gép nem indult el, illetve hogy pontosítsak elindult, de csak a ''device detection'' képernyőig jutott el, amikor az ide eszközöket keresi, és ott megáll a dolog!
..aztán ha nyomok neki egy reset -t akkor elindul rendesen!???
..és ezek után újra is tudom indítania gépet win-ből gond nélkül! A probléma akkor jelentkezik újból, ha hagyom a gépet egy darabig kikapcsolva álldogálni (..kb annyi idő is elég amíg lehül a táp), és ha újra bekapcsolom a gépemet akkor is mételten jelentkezik a már említett probléma!
Én a Tápegységre gyanakszom.... ő egy CODEGEN 400W PFC
ötlet????
Hali!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest