- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Kuller
csendes tag
Hali!
Van egy Creative MegaWorks 250D-m. Én úgy érzem ráfaragtam erre a hangfalrendszerre. Szerintem úgy siseregnek a szatelitek, hogy az nem elfogadható azért az árért:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=45847&arc=f
Ja, és nem hibás a szett, hanem ilyen....,...neduddki szerint is ez a helyzet
Mielőtt vennél Logitech-et én megnézném (vagy inkább megvárnám) az Altec Lansing MX5021-es hangfalszettet. Régebben nekem Altecem volt és nem csalódtam benne. Most per pillanat ha újra vásárolhatnék, bizost azt venném. Azt ajánlom hallgasd meg mind a kettőt valahol. Az AL a pixelnél lesz kapható egy pár héten belül.
csákó -
L3zl13
nagyúr
válasz
I. Richard #12 üzenetére
Nem tudom, igazából a konkrét tipust nem ismerem, de azok a CSW cuccok amiket eddig láttam elég masszivnak tüntek.
-
I. Richard
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
válasz
I. Richard #10 üzenetére
CHS-ben.
Egyébbként az eredeti kérdésre: Ha az árbeli különbség nem számít, akkor én a Creative-ot venném. A Cambridge Soundworks cuccok nagyon jók. Szintén CHS-ben 37k nettó körül van. -
L3zl13
nagyúr
z2200-t már láttam itthon 33+Tréfáért.
-
I. Richard
senior tag
Hali mindenkinek!
Logitech tulajok: Hány kilós a z560-z680-z5300????
Azért kérdezem, mert a z2200 állítólag 16-17kg! Létezik ez?
Mert ha igen, akkor nem árt kocsival mennem érte!!!:DDD
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
válasz
I. Richard #5 üzenetére
Itt 1 másik reálisabb EU-s árlista: [L]http://www.geizhals.at/eu/[/L]
Jó esetben annyi odakint a cucc mint itthon netto, de 1 fájó példa: Logi Z-680 80 rudi odakint, itthon meg 100+
Fasza országban élünk no. Jaa másik poén: anyám volt kinn Olaszban gyárlátogatáson és találjátok ki mennyit keres 1 selejtet válogató szallagmunkás.
1000 telibevert Eurot. Hihhhetetlen.
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
(jól elvagyok itt magamban a topicon belül:) )
Pofám leszakad:
Külföldön(külföldi site-okon) 100$-120$ között mozog a z-2200 ára, itthon pedig a legolcsóbb helyen is min. 47e Ft (~200$) :F
Ez most hogy van????? Ilyen sokba kerül az utiköltség, a VÁM-olás, vagy micsoda???:F Gondolom már másnak is szemet szúrt a dolog!
Csak egy példa: [L]http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C20T5/ref=e_de_a_td/104-2405119-3399112?v=glance&s=electronics&vi=tech-data[/L] -
I. Richard
senior tag
Olvasgattam külföldi oldalakon különböző teszteket, és a Logitechről igen jó véleménnyel vannak azok, akik halloták, úgyhogy megszületett a döntés:
A Z-2200 a nyerő! Már csak az árát kell összehozni!:)
A Geniusos topicban felvetett kérdésem pedig ezennel aktualitását veszti, mivel inkább egy komoly 2.1, mint egy átlagos 5.1. (Jelenleg egy Philips A2.610-es hallgatok, de nekem nem jött be az 5.1, nem DVD-zek, játékokban simán megfelel a sztereó hang)-> Ne csodálkozzatok, ha a Hardwer piacban megjelenik egy eladó A2.610-es szett...:D -
I. Richard
senior tag
Igazából a logitech érdekelne az ára miatt!
Valaki hallotta már mire képes?
Főleg a mélynyomó hangja lenne a fontos, de a ''körítés'' sem mellékes...:)
Azért egy linket ideteszek: [L]http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,crid=2,contentid=7170,detail=2[/L] -
neduddki
nagyúr
válasz
I. Richard #1 üzenetére
HI!
Nalama 250d tengeti napjait, tud szepen szolni tud duborogni, es tud nagyon hangos is lenni! Szoval elveheto egy darab, es valoban van rajta digitalis bemenet en arrol hajtom a aud2-on.
Ha pakolni valo kedvem van akkor at szoktam pakolni a dvd-zni es a 27m2 es nagyszobamat siman be yugya duborogni /nagyon siman/.
udv
neduddki
mod: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=250d&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék ezekröl a szettekröl.
Melyik a jobb, melyik éri meg jobban az árát?
Csak nagyvonalakban:
Z-2200: kb. br.46000 huf, 160W:F RMS, nincs dig. bemenet(nekem nem is kell)
250D: kb. br. 53000 huf, 300W:F RMS, van dig. bemenet
Aktív témák
Hirdetés
- Doctor Who (2005)
- Spórolós topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest