Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz Vesztor87 #9120 üzenetére
Filmekhez és általában zenékhez elég. dnb és hasonlókhoz nem biztos, hogy elég, de ennyiért nincs olyan rendszer amit mindenre egyformán jól lehet használni. A legtöbben elégedettek az 1255A-val. Keress rá fenn a keresőben és találsz róla pár véleményt.
A legolcsóbb indulási alap a minőségi zenehallgatás rögös útján.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz Vesztor87 #9122 üzenetére
Tisztázzuk, hallgatsz dnb-t és/vagy leginkább mély hangokra épülő zenéket?
Ha nem, akkor sokkal jobb mint az X230. A z323-at többen lehúzták X230 után mivel gyengébb lett a mélye. Szerintem pozitív, hogy a normálisabb irányba mozdult a Logitech de a mély hangok szerelmeseinek ez nem tetszett.
De a z323-nál is jobb az 1255A.Nem viccből mondtam, hogy keress rá. Olvashatsz másoktól is véleményeket.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz Vesztor87 #9124 üzenetére
Az x230-ban tulajdonképpen csak mély van. Teljesen elnyomja a többi tartományt. A z323 már normálisabb ilyen szempontból, kisebb, kevésbé erőteljes mélynyomót kapott és ezért mostanában szokás a Logitechet szidni, mert az összes őjabb hangfala ezt az ösvényt követi és sokan csak azt nézik mennyire erőteljes a mély.
Aki nem attól élvez el, hogy mellkason vágja a basszus (ha legalább elég mélyre menne, de nem megy, csak van egy jó nagy kiemelés...) akkor az 1255A sokkal szebben muzsikál.MM-ben, Saturnban néha ki szoktak állítani ilyeneket, de ott a körülmények közel sem ideálisak sajnos. A legjobb az volna, ha valakinél meg tudnád hallgatni aki rendelkezik ilyennel.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Khelben
nagyúr
válasz Vesztor87 #11461 üzenetére
Nem hallottam még az X230-at, de én egy X540-est cseréltem le az 1255-re és szerintem jobban jártam. Hallgattam a kettőt egymás mellett és a több mély messze nem ellensúlyozza a tisztább közép és magas tartományt. Az X540 tompa dobozhangú az 1255-höz képest. Gondolom az olcsóbb X230 is hasonló lehet.
-
harry
veterán
válasz Vesztor87 #11461 üzenetére
A loginál biztos jobb mindkettő.
Link: Most úgy nyilatkozni mindkettőről, hogy fogalmuk sincs a cuccról, csak annyit látnak, hogy Genius, meg az adatlapját, biztos érdemes.
Többször nem mondom: keress rá a topicban, találsz véleményeket. Hirtelen néhány, hozzáértőtől: [link], [link], [link], stbTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz Vesztor87 #11472 üzenetére
Én többnyire az elosztóval kapcsolom, úgy tudom nem gond.
Azért kell neki némi idő, mire bejáratódik rendesen.
Basszus: lehet, ám fontos megjegyezni, hogy amiatt is érezhető így, mert szebben szól a közép-magas tartomány, nem pedig egy puffogó mély van, ami azt elnyomja.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
@tco@
aktív tag
válasz Vesztor87 #11529 üzenetére
Óbuda szélén, a halál jeges segge alatt lakom, ezért nem olyan egyszerű
Most pont az a bajom hogy se a füles, se a laptop nem ad annyi mélyet amivel tényleg élvezni tudnám a kedvenc zenéimet, szóval a 2.0-tól ezért félek...nehogy megbánjam esetleg. Amúgy egy 10est szánnék rá úgy gondoltam, mikor hallottam szólni egy 7 ezres alap 2.1-est már az is meglepete a 2 ezres vackokhoz szokott füleimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest