Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
Jaja, biztos jó a Genius, faternak a gyengébb, egy hangszórós változat van (nem HF) a laptopja mellé. Az is egész szépen szól, de azért jobbat szeretnék és most minden irányban gondolkodom, úgy egyáltalán szeretnék valami igazán jót venni anyámnak.
Az az Edifier HCS2330 nagyon jónak tűnik, olvastam róla most egy audiofil gyerek tesztjét, aztán eléggé megfogott : [link]Nekem egy jóféle 5.1 házmozi rendszerem van, mindent külön vettem, erősítőt, hangfalakat, subot és tudom, hogy hatalmas különbségek vannak a hangrendszerek között. Kellett spórolni hozzá, de egyszer kell megvenni és ég és föld a különbség a Tescos bögreszettek meg e közt.
Úgy gondolkodom, hogy ha anyámmal youtubeot nézegetünk, akkor szeretném, ha nem is ennyire, de azért hallható legyen a minőség. Most igazából az a kérdés számomra, hogy melyik ársáv mekkora különbséget ad. Ha a 30 ezres Edifier a Genius 1255A-hoz képest ad +10-15-20% különbséget, akkor egyáltalán nem éri meg...
Mennyivel jobb, meg tudná valaki mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest