Aktív témák
-
Topi bácsi
csendes tag
Jogos, nem néztem, hogy melyik hozzászólásra érkezett a válasz!
Atucinak infó: köszi a felajánlást, usb hubom van, egyéb cuccra momentán nincs szükségem, csak kp-re. Az eladásra kínált tételek a régi notebook-om tartozékai voltak, a gépet tegnap sikerült eladni, így ezekre sincs már nincs szükségem. A 6k + usb ajánlat korrekt, többet érne, mint 7,5, de nekem most a pénz jobban jönne.
shift+ő-nek infó: én kicsit többre gondoltam, hogy ne keveredjenek nagyon a számok a fejemben, 7,5-ért a tied.
Bocsánat, ha nem sikerül mindig azonnal reagálnom, nem vagyok netközelben, időnként kuncsorgok csak be valaki gépére. Ha úgy gondoljátok, esetleg mobilon gyorsabban menne az infó... 20-9-404-675
Köszi mindkettőtöknek, üdv:
Zsolt
Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DeepCool CC560 Black V2 garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest