Legfrissebb anyagok
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
hú baz!
SPD memória modulok:
DIMM1: Kingston K 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM2: Samsung M3 68L6423ETM-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
netán ez okozhatja a problémát:
most döbbentem rá, kb egy éve kaptam 2 kingstone ramot, ...aztán jött a csere és ahogy most látom a hiba is áááá! te jó úristen, összekevertem, iszonyat béna droid vagyok
most a másik kingstone apámék gépében figyel! holnap kicserélem. lehetséges hogy ez volt a hiba okozója?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD FX-8320 + Cooler Master Toronyhűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
most döbbentem rá, kb egy éve kaptam 2 kingstone ramot, ...aztán jött a csere és ahogy most látom a hiba is áááá! te jó úristen, összekevertem, iszonyat béna droid vagyok
most a másik kingstone apámék gépében figyel! holnap kicserélem. lehetséges hogy ez volt a hiba okozója?