Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Komolyan mondom, ha a hálózati (biztonsági) dolgokban nem vagy spíler, nézd meg a [L]http://wigwam.info[/L] oldalt. Ott van leírás Nortonról is, de az atguard-ról (norton tűzfal elődje) biztosan. Úgy, hogy nem látom, csak az emlékeimben kutatok, nem fogok tudni step-by-step használati útmutatót adni.
Elvileg kellene lenni helpnek és leírásnak a progihoz egyébként, nem?
Viszont, hátha menni fog:
Szabálylistából kiválaszt flashget. Módosít. Kifelé menő tcp kapcsolat, remote ponton 21. Minden külső ip-re. Ezután mennie kell. Ha nem, nézd meg, hogy a szabályok között a fg szabálya felett van-e olyan, ami bekavarhat (minden tcp kimenő tilt).
A java problémára: nem tudom, hogy hol pontosan, de be lehet állítani biztonságos helyeket a script bloc-nál. Oda kell azokat az oldalakat hozzáadni, amelyek kellenek, de nem futnak java nélkül jól. -
Adrian Mole
senior tag
Légyszi, nézd már meg a helpjét a Norton Internet Securitynak...
Innentől csak tippelgetek:
Ha elindítod a progit, kell lennie egy beállítások (angolul talán settings, de mondom, hogy nincs előttem, a gépemen) pontnak. Ezen belül egy Egyebek (?) (Advanced ?) almenünek. Ebben kellene lennie egy Firewall (tűzfal) fülnek. Ott lehet állítani a szabályrendszert, hogy öntanuló legyen-e a progi (szépen rákérdez mindenre, hozhatsz létre szabályokat is öntanulósan, stb). Itt lehet a logot is beállítani, megnézni.
A script block egy külön programrész a NIS-en belül. -
Adrian Mole
senior tag
Nincs előttem a dolog. De az Internet Security-ban van egy beállítás, ott kell advanced menüben kutakodni. Meg van leírás, help, stb. Fejből nekem nem megy :(
Sajnos ezt a menüpontot jól elrejtették (az előd - atguard - programban ez volt a fő ablak, én is egy hétig kerestem, mire megleltem anno a Nortonban. De ott van valahol. -
Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest