Hirdetés
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Astro szériás Logitech gaming headset jön a felsőházba
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Szerintem ez egy olcsó kategória pl. sport célra a hifi-t most hagyjuk, valamivel el kell adni. Mindegyikre azt írják, hogy kiválóan szól, senki nem fogja bevallani az ellenkezőjét. Vettem egy sport fülest kemény 3999 pénzért arra, hogy bírja a gyűrődést, ha meg bedöglik, elhagyom ne legyen nagy veszteség. Semmi komolyat nem vártam tőle, csak szóljon, zenét hallgatni nem ilyesmivel szoktam. Meglepő módon tűrhetően működik, csak sbc codec-t tud, de csatlakozatva a sony telefonhoz (poweramp alkalmazást használok), furcsa módon ki lehet választani a nagy felbontású kimenetet. Ilyen 24 bit/96kHz paraméterű músorbemenettel nincs újramintavételezés sem, persze a végén a codec csinál belőle 16bit/44,1kHz formátumot, de egész tűrhetően szól, jó stereo szeparáció. Flac hires audio műsort lejátszva és minden dolby meg 360 upmix, hangszín hókuszpókuszt kikapcsolva ok, mp3 tömörített zenével viszont nem hallgatnám és nem is ajánlanám, mert a többszöri tömörítés kódolás dekódolás élvezhetetlen végeredményt adna. Lehet sony wf-1000xm4-xm5-öt is használni ilyen célra csak kissé luxus, ha elhagyjuk vagy esetleg mégsem bírta a vizet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tízezer forint környékén nagyon erős ajánlat a 1More fülhallgatója, de az üzemidő gyenge pontja.