- Realtek Hd Audio
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Itthon a gyereknek egy régi i5-ös gépébe volt berakva, amíg megmaradt a vga egy gép megszüntetésből és gond nélkül mentek a játékok vele, 300-320W körül volt a gép fogyasztása.
A 3080 miatt cserélnem kellett a seasonic focus plus platinum 650W-os tápot, de nem a kicsi teljesítménye miatt, hanem a védelme aktiválódott vga terhelésre, még 50% tdp korlátozás esetében is, erről sok gondot olvastam neten. Cseréltem egy seasonic prime platinum 750W-ra, teszt erejéig beraktam mellé még a 3070-et is és a kettőt terhelve együtt is vitte a táp.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Alacsonyabb terhelésen romlik a hatásfoka, így ha sosincs kihajtva, akkor van gazdaságosabban üzemeltethető tápegység is.
Persze ha akár csak egyszer is kell a kakaó, akkor a kisebb teléjesítményű táp nem opció.Cs1csó: a több VGA-s, GPU-s rendszerek oly módon szimpatikusabbak lennének, hogy egy bizonyos terhelés fölött helyezi a gép áram alá a további komponenseket. SLI és Crossfire vonalon is meg lehetne csinálni. Igen, hely kell neki.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az évitezedes jótállással megfejelt, C-szériás modellről nem felejtették le a 12VHPWR csatlakozót sem.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest