- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
Hi,
nekem az LG 1915S van de nem érzek hátrányt a fent leírt színkavarás miatt, igaz mások a színei mint az előző CRT-nek (samsung 959nf) de elégedett vagyok, kezdek hozzászokni. Nincs egyetlen pixelhibája sem és filmek alatt nincs homály vagy utánhúzás, főleg munkára használom (idő 95%-ban fehér háttér), játszani meg nem szoktam.
Egy hetes tapasztalataim:
Egy Matrox G550 hajtja meg, a dvi kimeneten, dvi-dsub átalakítóval van bekötve. Az automatikus beállítás korrekt, belőtte a pozíciót elsőre, nem kellett igazítani rajta. Egész stabilan áll a lábán, egy fém belső van a talpjában és jó sok gumiláb az alján, nem lehet megborítani akkor sem ha belerúgsz az asztalba.
A Lightview menüben 3 nappali és 3 éjszakai beállítás van, plusz a saját beállítás között lehet váltogatni:
nappali Text, Movie, Photo + éjszakai text, movie, photo + a user mode.
Natív felbontása 1280x1024 és fix 60 Hz-re kell állítani.
A műanyag káva halványszürke, talpa és hátulja sötétszürke. Jobban örültem volna egy full fekete borításnak, jól mutatna az Antec Overture mellett
A háttérvilágítást egységesnek látom, egyetlen helyen látszik egyenetlenség, a felső szélénél egy kb 1 cm csíkban enyhén erősebb, de nem zavaró.
Összességében az én szempontjaim szerint hibátlan, ezért az árért szerintem érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ASUS routerek
- Nintendo Switch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen routert?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest