Aktív témák
-
Sipi
addikt
Uhh, te értetted, miket kell megadni?
Akkor segíthetnél: honnan a túróból tudom meg, mi a sync(uS), blanking(uS), retios FP, sync, BP? Alapban az ember hsync és vertrefresh értékeket tud, esetleg a clock range-t. Ezek egyike sem szerepel itt, akkor hogyan tudom beállítani?!?
Sipi -
Sipi
addikt
Jelenleg Xfree 4.3.99.901...:) De a régebbiekben is így volt.
nVidia kártyám van, ami le tudja rendesen kérdezni a DDC-t. Az x logjában nálad mit ír erről? Mert ha DDC rendesen megy, kiír egy csomó infót a monitorról.
Nekem is 85HZ-el megy, igaz, ennyi a monitorom maximuma...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Őszintén szólva még sosem számoltam manuálisan modeline-t. Az XFree-be elvileg nem is kell már beírni, ugyanis a monitor megadott adatai alapján automatikusan kiszámolja a legjobb értékeket attól függően, hogy a Screen szekcióban milyen megadott módok vannak felsorolva.
Ez akkor jöhet jól, ha valamilyen nem standard felbontást szeretnél használni.
Sipi -
Sipi
addikt
Linux alatt az XFree szerver alapból úgy működik, hogy a megadott monitor-adatok alapján az elérhető legnagyobb frissítést alkamazza.
Ha itt mégsem ez a helyzet, a /etc/X11/XF86Config állományt érdemes átszerkeszteni. Ebben lesz egy Monitor szekció, ahol a Horizontális Synkronizációt, Vertikális frissítést meg lehet adni. A monitorod könyvében nézd meg ezeket az értékeket, és írd be!
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest