- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Uhh, te értetted, miket kell megadni?
Akkor segíthetnél: honnan a túróból tudom meg, mi a sync(uS), blanking(uS), retios FP, sync, BP? Alapban az ember hsync és vertrefresh értékeket tud, esetleg a clock range-t. Ezek egyike sem szerepel itt, akkor hogyan tudom beállítani?!?
Sipi -
Sipi
addikt
Jelenleg Xfree 4.3.99.901...:) De a régebbiekben is így volt.
nVidia kártyám van, ami le tudja rendesen kérdezni a DDC-t. Az x logjában nálad mit ír erről? Mert ha DDC rendesen megy, kiír egy csomó infót a monitorról.
Nekem is 85HZ-el megy, igaz, ennyi a monitorom maximuma...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Őszintén szólva még sosem számoltam manuálisan modeline-t. Az XFree-be elvileg nem is kell már beírni, ugyanis a monitor megadott adatai alapján automatikusan kiszámolja a legjobb értékeket attól függően, hogy a Screen szekcióban milyen megadott módok vannak felsorolva.
Ez akkor jöhet jól, ha valamilyen nem standard felbontást szeretnél használni.
Sipi -
Sipi
addikt
Linux alatt az XFree szerver alapból úgy működik, hogy a megadott monitor-adatok alapján az elérhető legnagyobb frissítést alkamazza.
Ha itt mégsem ez a helyzet, a /etc/X11/XF86Config állományt érdemes átszerkeszteni. Ebben lesz egy Monitor szekció, ahol a Horizontális Synkronizációt, Vertikális frissítést meg lehet adni. A monitorod könyvében nézd meg ezeket az értékeket, és írd be!
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- Exkluzív órák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest