- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
greeneye166 #200 üzenetére
Köszönöm.
Az az igazság, hogy ha lenne plusz időm,- ami nincs - akkor ki tudnám próbálni, hogy mit tud a házi heatpipe, mert vennék egy másfél méter hosszú átmérő 8 mm-es lágy, vagy kemény (mindegy, mert egyenesre van szükség, tehát nem kell hajlítani) vörösréz csövet, amiből kijönne a 4 darab 300 mm hosszú heatpipe, amiket betehetnék a jelenlegi conrad-tól vásárolt gyáriak helyére, és már indulhatna a gyári-házi heatpipe verseny.
Azt javaslom, hogy az enyémtől némiképp eltérően a 4 db külső hűtőbordába marassál bele keresztben egy fél körívnyi hornyot, és abba tegyél egy 400-500 mm hosszú heatpipeot keresztben.
Így nem kell a hatalmas vörösréz tömb, ami összeköti az alumínium bordákat keresztben, és két hőlépcsőt megspórolsz vele...
Akkor már csak a processzor és az egyik alumínium borda közé kell építened valami hasonló heatpipe-blokkot, mint amit én is készítettem.
A keresztben levő egy vagy akár több lehet több is heatpipe, pedig szétosztja a proci blokkja által szállított hőt a többi alubordára.Remélem érthetően fogalmaztam.
Sok sikert az építéshez, és majd számolj be a fejleményekről!Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest