Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
Victoryus94 #9097 üzenetére
magában mehet fel, ez a legutolsó gyári rom. Nem kell semmi előtte.
-
dealerman
aktív tag
Üdv
cm12.1 5.1-ben a beszédhangszóró hangerejét javították ?
-
Victoryus94
őstag
válasz
jackbacsi87 #9096 üzenetére
Köszi.
Az 1.17-est mire kell tenni? (gondolom, nem tudom "magába" feldobni... kell elé 1.13-as? vagy 15-ös...?) -
jackbacsi87
senior tag
válasz
Victoryus94 #9095 üzenetére
1. gyári rom-gyári recovery
custom rom-cwm recovery (magyarított rom is customnak számít) recovery innen elérhető
3. 1.17 is van már. -
Victoryus94
őstag
Holnap újra tenném a telóm. Nem tudom, milyen ROM volt rajta, mielőtt a mokee rákerült, így mindent elölről kezdenék. Lenne 1-2 kérdésem:
1. Custom recoveryből is telepíthető a gyári ROM? (ha nem, akkor hogy telepítsem/hogy rakjam fel a gyári rec-et?)
2. Melyik ROM ajánlott, amiben van normális magyar (vagy angol nyelv), stabil, jó a kamera, és a zenelejátszó? (utóbbi nálam megáll)
3. Ezen bejegyzésnél olvasható:
"Alternatív romok:Ezen romok telepítése előtt tedd fel az 1.16-ös gyári romot, a modem fájlok frissítése érdekében!"
Ez elírás? Mert 1.16-os ROM-ot még nem láttam. Ha 15-ösre gondol, akkor azt úgy érette, hogy a gyári 13-as, majd rá a gyári 15-ös? -
kidnou
őstag
Frissítésként felraktam én is eddig jó
-
tototos
addikt
válasz
Infinity70 #9091 üzenetére
a setupwizard akkor kell ha tiszta telepítést csinálsz.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
jackbacsi87 #9084 üzenetére
Köszi szèpen !
-
tototos
addikt
válasz
Infinity70 #9081 üzenetére
Changelogban nem találtam a hívással kapcsolatos dolgokat, de akkor az is javítva lett
A setupwizardos zipet is fel kellett rakni? -
Janaboy
veterán
válasz
jackbacsi87 #9082 üzenetére
Mokee és CM között mi a különbség?
Amúgy játszik valaki Mokee alól Clash of Clanst? Azt tapasztalom, hogy olyan szaggatós a játék ha mozgatom a képernyőn..a korábbi thl w100s alatt ilyet nem tapasztaltam..van erre esetleg vmi beállítás?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
pècsimunkás #9083 üzenetére
beállítások\sim kártyák és ott alul a második
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Èdesanyám nem találja , azt ,hogy melyik sim - ről menjen a hìvás . Le kellet tiltania a nèmet sim- et, mindig arról ment ki a hìvás . Sajnos nem tudok ránèzni , mert Nèmetországban dolgozom . Ha esetleg valaki leìrná ...
Mokee 5.0.2. van a telefonján . -
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #8974 üzenetére
Válasz nem jött, hiba annál inkább. 3x jött elő, szóval mokee-t kukázom, cm 12.1-re kíváncsi leszek...
-
Infinity70
tag
válasz
Dave Crank #9067 üzenetére
Na ez egy jó ötlet tőled
. Feltettem ezt a frissítést és meg van vCard fájl exportálás és importálás és címtárból ha hívok bárkit nem indul újra a telefon
-
Telda
addikt
CM rom alól másnak is pocsék a hívás minősége?
Nem az első hogy a másik fél panaszkodik, hogy semmi nem hall, meg süvít a szél. -
ReFleXx
addikt
Honnan erdemes/lehet még beszerezni a telot a Chigonon kivűl hasonlo aron, nem kinai hanem valami EU-s raktarbol rendelve?
-
tototos
addikt
válasz
Infinity70 #9052 üzenetére
Nálam is ezt csinálta, sőt még néhaa tárcsázóból is ha visszahíásra nyomtam. Én ezért visszatértem a 1.17-re
-
-
trouble
senior tag
Lesz időm kifotózom, mert én soha nem tudtam az Es-el fájlrendszer gyökérhez hozzáférni, kiváncsi vagyok mi nem tűnik nekem ott fel, mit nézhetek be ilyen csúnyán ? Azt mindig a Total Commanderel tettem, de sajna onnan nem tudom a változásokat elmenteni pedig az ES szövegszerkesztőt használtam .
-
Dave Crank
senior tag
Friss 5.1
-
trouble
senior tag
válasz
Dave Crank #9060 üzenetére
Ez eddig is oK volt, de itt nem tudom hol van a Fájlredszer gyökér ,
-
ReFleXx
addikt
Aki Chigon-tol rendelt ilyen telot megtudna mondani, hogy a hozza adott tolto az ungarische konnektorral kompatibilis volt alapbol, vagy atalakitot adtak a toltohoz?
-
Infinity70
tag
Másik kérdésem ugyancsak CM 12 a sim kártyáról ,hogy lehet elővarázsolni a telefonszámokat,mert csak a google fiókba mentett számok vannak most
-
trouble
senior tag
válasz
aytukabozs #9054 üzenetére
Megvallom töredelmesen nem tudom az ES-ből hogy lehet elérni a fájlrendszer gyökeret. Köszönöm.
-
Janaboy
veterán
En megprobalnek egy logcatet..
-
Infinity70
tag
Sziasztok!
Nincs valami ötlet CM 12-nél ha hivást indítunk a címtárból,miért indul újra a telefon?
-
Telda
addikt
Hali!
Gyári romon a minimum hangerőt lehet valahogy módosítani?
Mert minimum hangerőn is számomra "hangos". -
Dave Crank
senior tag
válasz
Infinity70 #9046 üzenetére
Nincs mit!
-
Infinity70
tag
válasz
Dave Crank #9045 üzenetére
Működik ! Köszi !
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Infinity70 #9044 üzenetére
SuperSU alkalmazást látnod kellene, akkor elv rootolt.
De tedd fel pl a Link2SD-t és ha kéri az engedélyt akkor megy.
Külön testert nem tudok... -
Infinity70
tag
válasz
Dave Crank #9043 üzenetére
Köszönöm
Egy kérdésem lenne még ,ha install zip-el feltettem,hol látom hogy rootolt a teló ?
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Infinity70 #9042 üzenetére
CM12 ROOT
-
Infinity70
tag
Tudna valaki segíteni Cm12-t rootolni ? Köszönöm !
-
426os
őstag
válasz
Viktor0610 #9040 üzenetére
Bekapcsoltam ezt is (nem is sejtettem, hogy van ilyen opció), azt mutatja, hogy a Google Play Sevices elég előkelő helyen szerepel. Letiltottam a linken szereplő dolgokat, meglátjuk mi lesz a hatása. Köszi mindkettőtöknek.
-
Nálam volt egyszer ilyen.
Aztán beállítottam úgy a WL-t, hogy mutassa a rendszer alkalmazásokat is (Menü - Advanced mode). Itt láttam, melyik rendszerfolyamatok voltak a "hibásak". A WL (fizetős) tudásbázisa alapján lekapcsoltam dolgokat, így most konstans 6% körüli az awake time.
-
Igen, ez a 4.4 óta van jelen.
Én pl Lenovonál szívtam ezzel, de ott rendbejött a dolog.
-
426os
őstag
Olyannal találkozott már valaki, hogy a Google szolgáltatások ébren tartják a telefont? A napokban észrevettem, hogy gyorsabban merül, pl utazás közben zenehallgatás, netezés mellett rá kellett dugnom töltőre már délután is, hogy biztosan kibírja estig, de most nagyon durván beakadt valami. Azt vettem észre, hogy meleg a telefon a zsebemben, ránéztem WakeLock Detector-al, az semmilyen érdemleges infót nem mutat, viszont az akksi menüpontban látszik, hogy a G. szolgáltatások szívták le az akksit. Restart nem segít, pár órája már megtettem. Reggel levettem töltőről, délutánra már csak 30%-on volt az akksi, feltöltöttem és most már csak 50%-on van megint, pedig szinte hozzá sem nyúltam (kb 10 perc kijelzőidőm van töltés óta).
Valami eszeveszettül pörgette a procit, most megnyitottam pár perce a Play appot, majd bezártam (elég lassan töltött be egyébként) és azóta visszahűlt a telefon. Jelenleg a CPU-Z nem mutat indokolatlan proci használatot (most tettem fel).
Egyébként semmi nem indokolja a Google szolgáltatások nagy fogyasztását szerintem. Auto frissítések le vannak tiltva, szonkronizálva is csak 2 email fiók, illetve egy naptár és címjegyzék van.
Ja igen, még mindig gyári 1.15, jó régen belakva. Lehet lassan frissítenem kéne és tiszta lappal indítani. De annyira nincs kedvem hozzá.. -
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9033 üzenetére
van a topicban valami leírás a gyári rom felrakásához? mivel mokee-ban nincs 2-es sim csengőhang beállítás, a defaultot meg feleségem nem hallja, gondolkozom, hogy felteszem a gyárit.
-
-
Janaboy
veterán
Aki mokee 4.4.4-et használ, szokott leállni a címtár szolgáltatás telefonálás közben?
Tudom, hogy relatíve olcsó készülék, de miért ennyire bugosak a szoftverek? Ahogy látom a gyárinak is megvannak a bajai, a CM se tökéletes..
-
-
trouble
senior tag
Én is azon gondolkodtam, de feljebb "lebeszélődtem" ! Azt írták a többiek, hogy gyakorltilag a kamerája jobb mint az 1.15 alatt, viszont komoly térerő gondok vannak. Én amúgy sem fotózok, viszont nagyon sokat telefonálok, az előző ZTE- től is többek között azért váltam meg mert térerő gondok is voltak
-
setom
tag
válasz
trouble #9020 üzenetére
Mostanában van olyan, hogy nem reagál a feloldásra. A gomb megnyomása után kell neki 5 sec mire bejön a zárképernyő (ilyenkor földhöz bírnám csapni annyira felhúz
) .
A fb mostanában leáll ill. a messenger esetén nem lehet normális sebességgel írni, akadozik a program (Ez mondjuk újraindítással megoldható, utána egy darabig jó.) -
-
Kleroo
veterán
1.17 gyári rom. YT nem jó. Feltettem az ittt is megtalálható másik YT appot, de ugyanúgy nem jó. Mi a megoldás?
Illetve kéne vmi "buta" kamera/videózós app. Aminél csak annyi a teendő, hogy el kell készíteni a képet.
És emellett lényegesebben jobb képminőséget produkál a gyárinál. Nem nagyon tetszik a gyári teljesítménye. Sony lapkától többet várok. Alapvetően nem szeretem a sony képi világát (100%-ben rajzfilmes, digitálsi, cartoon hatása van) de itt inkább szimplán csak gázos vmi....
-
Nekem az 5.1 nem jött be. Teljesen tiszta telepítést csináltam és pl. olyan bugba futottam, hogy a SIM-eket nem lehetett átnevezni. Illetve át tudtam nevezni, de egy újraindítás után ismét a szolgáltató neve volt a SIM. Nálam ez azért problémás, mert mindkét kártyám Telenoros (Céges+Magán) és így elég nehéz eldönteni egy bejövő hívásról, hogy melyik Telenorosra jön. Jó tudom, hogy az 1-es az egyik, a 2-es a másik, de hirtelen ránézve a telefonra egy bejövő hívásnál egyszerűbb névről eldönteni. Ez proDOOMman féle CM 12.1 volt.
-
freaghill
őstag
Köszi a válaszokat Srácok!
-
trouble
senior tag
válasz
freaghill #9009 üzenetére
Én szinte már csak telón olvasok Ebook-ot, arra is pont jó. Sztem. is jó lehet még a 4.7 kijelző. De én azt tapasztaltam, hogy már nem nagyon van olyan aminek naprakészek a technikai paraméterei. Szerintem a gyártók már nem igen gondolkodnak ebben a méretben, ezért már nem fejlesztenek.
-
setom
tag
Melyik most a legjobb nem gyári rom?
-
426os
őstag
válasz
freaghill #9009 üzenetére
Ez leginkább attól függ, hogy mekkora tenyered van, ezt mi nem tudhatjuk távolról. Nekem kb átlagos és azt mondom, hogy ez a méret még éppen kényelmesen kezelhető (számomra legalábbis). Néha szükséges minimálisan fogást váltanom, illetve picit megbillenteni a telefont a tenyeremben, ha pl a jobb alsó sarok után a bal felső sarokban kell valamit ügyködnöm, de ez még belefér szerintem.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt állok. Zenehallgatásra, netezésre, filmezésre, GPS-re használnám. Kérdésem, hogy nem lenne túl nagy ez a kijelző? Ti hogy vagytok vele?
-
asdf_
veterán
Mert egy fenykepezogep, amibol nem hulladek kepek jonnek ki, az ugy 80e kornyeken indul (vagy lehet meg valogatni a 20-40e-s kompaktokbol, de abban azert nem lesz tul sok koszonet).
A masik fele a dolognak, hogy Laza tesztkepei nem epp azok, amelyek azt mutatjak, hogy milyen jol domborit ez a telefon, a kepek kb. felen azt latod, hogy nem epp a tag dinamikatartomanyarol fog elhiresulni a keszulek. Szoval azert nem lenne lehetetlen meggyozobb galeriat kesziteni -
peestike
senior tag
FIUI 2.16.0 beta от cwz1996@ATX
Virtual keys hidden cell phone display, either for the first time and then need to turn yourself checked.
Settings - Accessibility - button - enable the screen on the navigation bar, the default is not checked and the cut is not displayed. Virtual button on the phone for the first time need to manually check the boot time
When the new screen put out lower CPU frequency function (Settings - Accessibility - Performance - put out the screen while reducing CPU frequency), off by default, N4 and some models do not support
Repair the problem and enter the decimal calculator font size problem
SystemUI FC repair a problem caused by the conflict framework
Put out the screen when power optimization, the test group one night standby consumption of 1-3% without pressure
Optimized screen phone is switched virtual key lock screen display / hide the speed of the navigation bar
Optimized MI3 / MI4 sensor response
SystemUI code logic optimization
Police code logic optimization
Part of the code logic optimization framework
Update Google Store
Issue individual updates
Repair unusual problems cpu frequency list
Repair fiui Advanced Settings few moments after locking the highest standard settings problem
Optimized power again
Optimized heating problem
Try to add come and go electric attribution, with testing, seemingly attribution show only China
Re-set performance tuning frequency of each mode, more scientific and more powerszerintem akinek jó fényképezős telefon kell, akkor vegyen samut, nokiat vagy iphone-t (nem a legaljára gondolok). ja, hogy nem futja rájuk? akkor meg nem baj, ha két lábbal állunk a földön, mer a végén beleér a bilibe a kezünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest