Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Victoryus94 #12649 üzenetére
Ez nem tud hálózatból lejátszani wi-firől BT kihangosítóra,igaz?
-
tobias40
veterán
válasz
dealerman #12617 üzenetére
Ha jól tudom ez kell neked!
Nem vészes az ára ha van rá időd kivárni! -
tobias40
veterán
válasz
Aethelstone #12251 üzenetére
Felsorolnátok hogy miben jobb/rosszabb a főzött rom pl. a foxpoppy 1.15 vagy hasonló romokkal szemben?
Vagy csak kíváncsiságból rakjátok fel és tetszik pl. a külleme vagy mi az oka?Lassan 2 éve használom az 1.15-öt és nem találtam benne olyan hibát ami miatt le kellene cserélnem!
2 éve unaz van fent nem kellett még ezt sem újra raknom,pedig van a telón bőven plusz program!(tárcsázó,crhome,szülinappos igo,swype,DS cam,DS download és a többi)Régebbi telefonjaimra főzött romokat tettem de itt nem éreztem azt hogy miért kellene váltanom!
Csak kérdezem,nem "bírálom"azokat akik főzötteket használnak!!
-
tobias40
veterán
Nekem már egy éve a Puppyfox 1.15 van fent és gond nélkül megy!
Mi lenne az oka hogy 1.19-re váltsak?(van egyáltalán?)
-
tobias40
veterán
Hi!
Hol tudom azt beállítani hogy a gyári hívás rögzítés ne a belső memóriába mentse a felvételeket hanem az sd kártyára??
A telefonról/tárhely/elsődleges tárhelynél az sd kártya van bejelölve!Foxpoppy .1.15 a rendszer.
-
tobias40
veterán
Újabb kérdés.
Hogyan tudok lapot törölni a forgó lapok közül?(nem tudom mi a "szakos" neve")
És hogyan tudom alapértelmezetté tenni bizonyos lapot,hogy amikor benyomom a home gombot akkor mindíg oda ugorjon?Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #11114 üzenetére
Megpróbáltam úgy is mégsem jó,másik laptop sem látja,nem értem mi lehet a gond..
Bazz!
Megpróbáltam egy másik nem gyári kábellel és egyből OK!
(lehet nem is gyári az a kábel??? elejétől kezdve nem tudtam vele pc-hez kapcsolódni!)
Nem gondoltam volna mert tölteni meg tölt a gyárival is! -
tobias40
veterán
Nem tudok usb-n kapcsolódni a laptopom-hoz..
Fel sem dobja a kérdést hogy engedélyezem-e amikor rádugom a gépre.(3 usb csatin próbáltam)
Mi ennek a menete?(usb hibakeresés bekapcsolva)Még sosem dugtam usb-re mert megoldottam wi-fin de most sok képet kellene másolnom és gondolom gyorsabb lenne usb-n.
Win7 és gyári 1.15 ROM
Üdv! -
tobias40
veterán
Csak a sim-ről hogyan törlöm a kontaktokat?
Nem látok rá lehetőséget,vmi "trükk" kell hozzá? -
tobias40
veterán
válasz
trouble #10670 üzenetére
Rakd a szellőző rácsra és akkor a klíma majd hűti!
(nálam is így van)
Nekem is 8-10 mp alatt talál holdat és fixen tartja is akár órákon át is!
Szülinapos igo van nekem is és napi szinten használom a gps-t és tökéletesen teszi a dolgát!Gyári 1.15 foxpuppi van a telómon...
-
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs #10497 üzenetére
Sejtettem!
ZTE V987-hez tudnál linkelni egy tuti jó kijelzőt amit csak cserélni kell és nem kell melegítgetni,ragasztani utólag?
-
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs #10264 üzenetére
Köszi ez megvan,eddig tudtam a power tooglesben (widgets-ben)kapcsolni a mobilnetet bt-t wifi-t stb. most nem megy!
Mi lehet a gond?
-
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs #10261 üzenetére
1.15 foxpoppy
-
tobias40
veterán
Hi!
Hogyan tudom átállítani hogy a 2-es slot-ban legyen 3G?
1-esben sima sim van,2-esben voda internettel,és most az 1-est mutatja 3G-nek.
Már működöt eddig de vmi elállítódott a zsebemben...
Vodára van vmi speckó beállítás?Tényleg:arra mi a megoldás hogy a zsebemben ne ébredjen fel a kijelző?
Természetesen a képernyőzár beállítva de sajnos állandóan bekapcsol a zsebemben.. -
tobias40
veterán
Magyarul leírnátok ezt az átparticionálást?
Meg hogy mennyire kell méretezni,stb...Tutira akarok menni!
-
tobias40
veterán
BT fülesről,kihangosítóról megy a hangtárcsázás vkinek?Ha igen,mivel és hogyan?
Régi nokiámban,fülesbe bemondtam a kontakt nevét és már hívta is,ezt szeretném ezzel a telóval is elérni!!!(remélem vki használja hasonlóan)
Nem mondja be a hívó nevét a teló,pedig mariskát megvettem,régebben ment ha jól emlékszem de már egy ideje nem...
A navi progiban van magyar hang és mondja is az utca neveket,ha ez jelent vmit! -
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #8715 üzenetére
Télen elvagyok az ing-kabát zsebekkel,de jön a jó idő és utána már jó lehet ilyen tok amikor nadrágos-polós jóóóó idő jön!!!!
Itthon nincs ilyen esetleg?Ez méretben tökéletes a redbull-hoz is??(vagy van esetleg jobb is hozzá?)
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #8713 üzenetére
Arról a tokról dobnál linket hol vetted és hogyan néz ki?
Nem nyomja a hasad ha beülsz a kocsiba vagy egy székre? -
tobias40
veterán
ez a fajta amit én vettem,nekem tetszik és elég sokan megnézik nálam!
-
tobias40
veterán
Én nem teszek rá semmilyen fóliát,nekem így tetszik a kijelzője és így sztem érzékenyebb is mint bármilyen fóliával!
Ha meg leejtem akkor lehet rajta bármilyen fólia az nem védi meg a kijelzőt de én eléggé vigyázok a kütyüjeimre!(ettől függetlenül lehet baj bármikor,tudom)
Tokot sem tettem rá mert így is elég nagy a teló nem akartam még növelni a méretét.(zsebben hordom..)
Hátlapot viszont tettem rá egy másikat,majd belinkelem melyiket,nekem ezzel tetszik..) -
tobias40
veterán
Most azt raktad fel amit én linkeltem vagy azt amit te?
(már értem hogy azt amit te linkeltél
)
Nekem fontos lenne hogy meglegyen a régebbiek is,sokszor nem árt tudni hogy mikor is beszéltünk utoljára,stb..
Valóban meg lehet szokni hogy csak 1 hónapot ment el de nem értem hogy egy ilyen hardverű telefonnál miért erre "sajnálják" a helyet,hardvert,energiát stb..(vagy csak nem gondolnak rá
)
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #8560 üzenetére
Nincs próba verzió(nem a 660 ft..) delehet megpróbálom.
Nem értem miért kell ehhez külön app!
ezis jó lehet? -
tobias40
veterán
Hi!
Hogyan tudom növelni a tárcsázó híváslistájában a 8 napot "végtelenre?
Nekem kellene ha akár 1 évre visszamenőleg látnám a híváslistámat,ha lehetséges!!(vagy minél tovább)Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #8508 üzenetére
Én megcsináltam és semmi gond nem volt!
-
tobias40
veterán
válasz
nyuszi123456 #8233 üzenetére
Vedd meg új állapotában,a használt se lesz sokkal olcsóbb...
Ezt meg tudod hogy mi az előélete a használt-al bármi lehetett ami nem látszik! (sztem!) -
tobias40
veterán
válasz
Joe Swanson #8157 üzenetére
Én vettem egy hasonlót és nagyon tetszik!Igaz kicsit nehezebb és "csúszósabb" lett de nekem bejön most..
Ha nem teszik vissza teszem a régit! -
tobias40
veterán
válasz
Joe Swanson #8153 üzenetére
erre gondolsz?
-
tobias40
veterán
Hol is tudom beállítani hogy mit bemondja a bejövő hívásokkor a hívó nevét vagy a telefon számát?
Már működött de egy ideje nem műxik és nem tudom miért és hol állítódott el. -
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
válasz
Graphics #7865 üzenetére
Mivel cwm-ből telepíteném és a topicban szereplő telóra ezért sztem idetartozó kérdés,de mindegy..
A cwm-ben több mentési lehetőség van ezért merészeltem megkérdeni...
Én az első lehetőséget választottam 1,3 gb-os mentést csinált az sd-re(sd0 az sd kártyám,sd1 a belső memória,gondolom..)A lépéseket leírná vki hogy minden rendben legyen (összes wipe,format system stb...?)
-
tobias40
veterán
válasz
Graphics #7863 üzenetére
A cwm-ben az első mentési opció a teljes(full) mentés?Tehát minden visszaállítható belőle mintha nem váltottam volna át másik rom-ra?
Milyen lépések kellenek cwm-ben a tökéletes telepítéshez?
A titániumban is megcsináltam a mentéseket..
Az új romba felrakom a titániumot és ő automatikusan fogja látni hogy van mentés az sd0 kártyán?Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz
szobipeti199 #7487 üzenetére
Hogyan és mivel sikerült törölnöd a sim-en levő kontaktokat?
-
tobias40
veterán
Hi!
Hogyan és mivel tudom kirakni a belső memóriából az sd-re a progikat?
-
tobias40
veterán
Köszi,úgy néz ki jó lesz!
Az a gond hogy a saját és a céges kártyámon levő kontaktoknál is van átfedés és a két gmail fióknál is,és ezért nem kezdtem egyesével "kigyomlálni"..
Vmint hiába állítottam be hogy az egyik gmail fiókról szedje a kontaktokat,volt amikor a sim-ről szedte és levágta a nevek végét!
Egy káosz volt az egész,még most is vannak duplázások de nem érem miért.
Pl az egyenleg infó,tudakozó stb.. (de a kontaktoknál is és nem tudom hogymiért,úgy csináltam mindent ahogy leírtad!a a weben szépen összefűzte a duplázásokat de a telón maradtak még!! ) -
tobias40
veterán
Hi!
Tudja vki hogyan kell 2 google fiók kapcsolatait összevonni úgy hogy ne legyenek meg kétszer uanazok a kontaktok?Tudom nem ide tartozik de itt hamar válaszoltok....
-
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs #7331 üzenetére
Most honnan tudom hogy angol vagy kínai?
Magyarítás hogyan megy?
A mostani 1.15-re is letöltöttem korábban egy frissítést és elég sok beállítás angol lett!Vissza lehet csinálni a frissítés előttire vagy inkább tegyem 1.16-ra és azt magyarosítsam?(ha lehet)Látom hogy a mostanit lelehet menteni,hogyan lehet esetleg vissza tenni ha nem tetszik az 1.16?
-
tobias40
veterán
Most látom hogy jött egy frissítés a telóra.
Felrakhatom?(másnak is jött?) -
tobias40
veterán
válasz
aytukabozs #7322 üzenetére
Köszi!
Jó a gyári app vagy tegyek fel mást?Alap használatra kell...
-
tobias40
veterán
Hi!
Hogy tudom beállítani hogy a kamera képeit sz sd kártyára mentse a gépem?
Jó a saját kamerája vagy érdemes másik app-t feltenni?? -
tobias40
veterán
Gyári 1.15 romban hogyan tudom kirakni az ikont a főképernyőre?(widget-el nem tudom)
-
tobias40
veterán
Nos megvan mi "ette" az akksit!
Az apex launcher alatt volt amit írtam kb.50%-t bírt uanolyan használat mellett.
Ma a gyári launcher alól indítottam a telót és 50%-on értem haza uanazzal a használattal!Létezik hogy az apex ennyit fogyasztana pluszban?
-
tobias40
veterán
válasz
Laza... #7164 üzenetére
Én nem írtam semmi warez nevet,amit én használok az jól ment a V987-en,és ezen is,most egy nap volt amikor elfogyott a memória..
Mások azt írták hogy nekik nem fogyaszt többet a dupla kopp-al,ráadásul azért vettem ilyen nagy memóriával rendelkező telót mert a munkám miatt sok mindent kell egyszerre futtatni néha-néha!Lehet hogy az én elvárásom a sok ezzel a telóval de eddig ezeket a V987 egészen jól elvitte mind akksival és egyébként is!(igaz ott nem volt dupla tapi,)
asdf_:nem tudom mi az a progi,majd utána nézek,de nekem az én navi progim nagyon bejött és évek óta azt használom szinte hiba nélkül!!
Üdv!
-
tobias40
veterán
"Vmint tegnap többször is előjött a navigálás alatt hogy elfogyott a memória(angol nyelven) és ki lépett a progiból is!Eddig ilyet nem csinált..(ment a 3G,BT dupla kopp, is de ez máskor is megy,lekapcsoltam a 3G-t és a BT-t de akkor is.)Restartoltam a telót és utána is csinálta,aztán 3-4 óra elteltével újra használtam mindent és semmi probléma nem volt!
Mi lehetett a gond?"Erre van ötlete vkinek?
-
tobias40
veterán
válasz
Infinity70 #7130 üzenetére
Akár minden kontakthoz tudsz adni külön csengőhangot!
Honnan lehet frankó egyedi csengőhangokat legálisan letölteni?
-
tobias40
veterán
Olyan kérdésem lenne: hogy láthatom a bejövő hívásnál hogy melyik sim-et hívták?(melyik számomat,enyémet vagy a cégeset?
)
Vmint tegnap többször is előjött a navigálás alatt hogy elfogyott a memória(angol nyelven) és ki lépett a progiból is!Eddig ilyet nem csinált..(ment a 3G,BT dupla kopp, is de ez máskor is megy,lekapcsoltam a 3G-t és a BT-t de akkor is.)Restartoltam a telót és utána is csinálta,aztán 3-4 óra elteltével újra használtam mindent és semmi probléma nem volt!
Mi lehetett a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest