-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #10763 üzenetére
Jogos, az nem üres. Korábban a Voda cuccai voltak benne. De attól még nem kéne netet használnia.
Természetesen nem támadásnak szántam, csak én is ezekről a helyekről tudtam, ahol le lehet tiltani. De ezek szerint ez kevés.A VPN az nálam is üres.
(#10749) Jano_023: csak húztalak
tiszta HTC, így szemből.
De a menu gomb már tényleg a múlté. -
Indiant
addikt
válasz
molnarpeter #10754 üzenetére
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #10739 üzenetére
Köszönöm a remek megoldásokat.
Asszem azt kijelenthetem, hogy új rom nem lett telepítve. Illetve az időpont is 01.07-01.22, tehát nem egy alkalom, hanem 7.
Az apn-es oldal meg üres. Így nincs mit átírni.
Szóval letiltott adat mellett miképp tud adatot forgalmazni??
Nehogy már a szolgáltatónál kelljen letiltani a netet, mert akkor über gagyi az Android.
(#10741) kelzsoca:
01.07 16:11 410
01.07 16:18 100
01.09 15:25 10
01.09 15:25 90
01.09 17:03 50
01.12 17:17 80
01.22 11:11 10(#10745) Jano_023: ..ez valami elavult cucc lehet, mert van még rajta Menu gomb, amit a google már megszüntetett.
-
Indiant
addikt
Na kérdezek én is:
Vodafone számla a kezembe került, egy része 914,40Ft 7db csatlakozás 750KB forgalom Internet.
Ez hogy lehet? Az adat kapcsolat le van tiltva, MINDIG.és most nézem a másikon is van, pedig azon is tiltva van.
Hogy lehet letiltani az internetre csatlakozát? Mert ezek szerint az adatkapcsolat tiltása semmit nem ér.
-
Indiant
addikt
válasz
hunaqua #10664 üzenetére
Igen, pont ebben a tévhitben voltam én is.
Blade-el, amin ugye egyszerűbb a hátlap levétel.
Vigyáztam rá, alig vettem le a hátlapot. Majd mikor egy majdnem 1 év után, kevés kilométerrel oda akartam valakinek, az alsó köröm egyben kitört a hátlapból, illetve kivált. Talán az elgyengült a jó kifejezés. De a többi része, azaz az alsó körmök szinte nem is tartanak.(#10665) n00n: Azért, ha megáll a zöld robotnál, akkor le kell venned, sd cserénél (mint olvashatod, lassan hetente halnak az új SD-k), stb... FTM.... SIM csere... , rom frissítés....
Jó, az igaz, hogy ha egy évente 1x szeded le akkor nem fog eltörni, de én is kb.20-30-szor szedtem le, ami sztem nem sok. -
Indiant
addikt
Olyan szinten bosszant ez az android védelem, mint az állat. Ha nem eredeti az aláírás, nem működik rendesen a program. Kapja be aki kitalálta! Bezzeg a megvásárlást simán át lehet verni, remek rendszer.....
(#10520) giigz: ..így pár óra távlatából
-
Indiant
addikt
Frissült a Yandex Shell béta a 0.95-ös verzióra. Szebb lett, kezdhetem az újra próbálkozást megint.
-
Indiant
addikt
válasz
callvote #10430 üzenetére
Ma végre sikerült megvennem, a marketen a Yandex Shell-t és be is került a My Orders közé. Mint a mellékelt ábra is mutatja, ingyen...
A magyarítással is értem el, bár apró eredményt. Elindul, de csak pár része látszik. Tehát mintha megjelenítési gondja lenne. A gyári remekül működik, de a fordítottnál a drawable-xhdpi és values-xhdpi mappákat ki kellett vennem mert azzal nem tudom visszacsomagolni. Így viszont pl. a hold látszik a kék mezőben, de azon kívül semmi.
-
Indiant
addikt
Van arra vonatkozólag valakinek információja, hogy loggolja-e valahol egy program (launcher) az elindulásának hibáját? A Yandex Shell, nem hajlandó betöltődi, ha a magyar nyelvet beleteszem.
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
SPB Shell 3D rajongók, most fedeztem fel egy ingyenes alternatívát. Úgy hívják ,hogy Yandex Shell. Ha minden igaz akkor ugyanaz a program. Oroszul beszél.
-
Indiant
addikt
válasz
Davidkasd91 #10287 üzenetére
T-mobile rom:
[link] -
Indiant
addikt
Lehet, hogy már volt, de már lehet villogni a Skate-el:
-
Indiant
addikt
válasz
foldermate #9930 üzenetére
Tehát a ES File Explorert-el ne is próbálkozz.
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #9911 üzenetére
Nekem tetszett!
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #9834 üzenetére
Hú de nagy szakértő lettem.
Pedig már többen leírták itt. A Class10-et felejtsétek el! Class6-ot kell venni. Méretben pedig amekkorát szeretnétek. Én csak megosztottam a saját esetemet, a Nokia Class6 8GB-os kártyám mint sd remekül működött benne, de az EXT-et az istenért nem tudtam rajta beállítani. A 2 és 4 GB-os kártyáimmal pedig az EXT is remekül működik. De ez szerintem csak használat során derül ki, azaz kipróbáláskor. -
Indiant
addikt
válasz
bluobluo75 #9829 üzenetére
Tapasztalatom alapján, nem a class feltétlenül a lényeg. Értem ez alatt, hogy a 8GB-os kártyám ami class6-os, pl. nem volt jó a Skatebe, mert mint SD tökéletes lett volna, de az EXT-et nem tudta értelmezni. Míg a 2-4Gb-os kártyák remekül mentek benne, EXT-el is.
-
Indiant
addikt
Elnyomjátok 65-ért vakerán és Álcafel....
-
Indiant
addikt
Ezt muszáj betennem:
"...Zte Skate 2011.01.15 vásárolt..." - rögtön kamu
, mert a gar. jegy szerint idén vette
..turbosim-el független...
2011-11-02 00:46:50
embe
(őstag)
Mától kapható a Skate a Tmobilnal...75e-ért én is odaadom
, na jó alkudni is lehet
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #9689 üzenetére
Nem értek hozzá, de szerintem nincs összefüggés a build.prop és a bt láthatóság között.
Aber, ha bekapcsolom a Bt-t akkor be kell külön pipálni a láthatóságot ami 120mp-ről számol vissza és utána kikapcsol. Így úgy tűnik ezt nem lehet fix-re bekapcsolni. (alapból SkaTev2 alatt) De ettől még lehet rá valami megoldás. -
Indiant
addikt
Én ezt ajánlom:
-
Indiant
addikt
válasz
miklos0308 #9489 üzenetére
Te vagy a mi emberünk, végre egy hiba. Ez már velem is többször előfordult.
1-el több indok a v2+1 re,Bár már tudom hol melyik gomb van..... és tényleg, bár nekem volt hogy full sötétben sem világított. De jogos...
(#9494) mrskatejoe: igaz, de a Mona Lisa-t sem fejlesztették tovább...
Más, ismeri valaki a FreeSpace progit? Ingyenes, feltettem, működik, DE.
Tudtommal a cache partícióm 2MB-os, ő meg azt mondja ,hogy 42MB. -
Indiant
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem.
Mivel én is a SkaTe v2-őt használom és számomra tökéletes, így az érdekel Neked mi hiányzik belőle, vagy mi nem működik amit fejleszteni kéne?
Előtte én is CM7-et használtam egy évig Blade-en, de főleg a wifi sebesség miatt, egyenlőre nem tervezek visszatérni hozzá. Az ICS és a MUI engem egyenlőre nem mozgat.
Remekül működik minden. -
Indiant
addikt
Mit nem értesz? Itt nem ROM, hanem rendes FW korlátozás van mint a többi telónál...
MIVAN???
Te meg miről beszélsz?
Kutyát nem érdekli, hogy milyen korlátozás van. Engem egy vodás mentés érdekelne. Hidd el elég jól tudom miképp van lezárva a Skate. De mint írtam ez a része nem érdekel. Ha nem akarok függetleníteni, akkor már nem is érdekelhet a rom?!
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #9314 üzenetére
Megoldom, csak egyenlőre abszolút nem világos, mikor merre tükröz a gép. Holnap javítom.
(#9317) kelzsoca: én elhiszem, de miért kell ezt titokban tartani? Mármint a felhasználók részéről. Egy darab vodás mentést sem tett még ide föl senki.
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #9313 üzenetére
Ebből számomra nem az derült ki ,hogy akár kelzsoca akár más látott már ilyet személyesen. Eddig itt ezzel senki nem dicsekedett..., hogy a vodánál vett volna skate-et.
Szóval a függetlensége is városi legenda, amíg nincs bizonyíték. Hacsak az nem az, hogy valaki pont a függősítésén dolgozik... -
Indiant
addikt
Javított Splashek ZTE Skate-hez a blogomban.
(#9311) dkaro:pult alól árulják...
(#9310) Zsolt_72: sajnos ilyen deszkát még senki sem látott
-
Indiant
addikt
Váltsunk témát, ha jól vettem ki az infóból nemsokára jönnek az eredeti MIUI romok Skate-re is. Úgyhogy lesznek itt még romok bőven.
-
Indiant
addikt
válasz
okoska74 #8861 üzenetére
Ez megjavítja: Gyári android splash
-
Indiant
addikt
Igazából a program csak járulékos. A CWM Recovery-t akartam megközelíteni vele. Mivel már 4-6 géphez kijött az új touch recovery. Sajnos amint látom annak készítése kizárólagosan a linux guruk privilégiuma. Leírás sehol, se a portoláshoz, se a módosításhoz, se a kicsomagolásához.
-
Indiant
addikt
Van erre valakinek ötlete?
A MoDaCo-n azt írják, hogy a ROM Manager (v5.0.0.1) támogatja a Skate-et.
'Flash ClockworkMod Recovery' azt kérdezi, hogy:
------------------------------
Confirm Phone Model
Skate
------------------------------Nekem csak hülyevejt, meg hasonlókat ajánl fel. Olyan ,hogy Skate nincs a felsorolásban.
Az 5.0.0.2-is próbáltam. -
Indiant
addikt
válasz
callvote #8708 üzenetére
Elmondom én miért gondolom az összefüggést.
Én az exDialert használom. Egyszer észrevettem, hogy fel tudja venni a beszélgetést. Pedig ez a funkció nincs benne. Mikor megnyomom a hívást átvált a gyárira és az tudja ezt. Valamint a viber hívások a telefon híváslistájában jelennek meg.... Ezek nekem arra utalnak, hogy minden mindennel összefügg és hatással van. -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Recoveryből telepíthető verzió
Sajnos a plusz No-k benne vannak a kezdőknek. Már kértem a mellőzésüket.
Nem részletezi az újításokat, de a legfrissebb forrásból van és bogárjavításokis vannak benne.
Visszaállításhoz a recovery.img-t cseréljétek ki az update-ben a régire.
(#8435) joestone: Simán!
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Akció van ezen az oldalon: [link]
Szerintetek az ingyenes szállításhoz külön kell regisztrálni?
Úgy tűnik nekünk nem elérhető....ez sem...
(#8266) callvote: 10 dollárért? Class 10-es 16Gb-os SD-t? hol?
(#8267) tboldi: Sajnos én is így látom.
-
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #8200 üzenetére
Tömd ki papírral. Másnál bevált.
(#8196) Military: van akinek megy a 64-es is benne.
-
Indiant
addikt
válasz
mr.tamasbiro #8185 üzenetére
A CM az a CyanogenMod.
Nincs másik Ice Armor, még. -
Indiant
addikt
válasz
foldermate #8172 üzenetére
Most akkor neked Blade-ed, vagy Skate-ed van???
-
Indiant
addikt
Gorky01: ..mi lett volna veled egy éve a Blade topicban... naponta volt 2-3 új rom.
Szerintem a rom készítői nem csak azért adnak ki új romot, mert mondjuk már 2 napja nem publikáltak újat. Egyébként én személy szerint csodálkozom, hogy az itt olvasható pár hőzöngő hozzászólás dacára még adnak ki fejlesztést és csinálják a szájba rágós supportot.
Minden tiszteletem az ővék!frozzyZTE: azért ne menjünk át követelőző stílusba, gondolok itt a nekik kell megoldani-ra , gondolhatod, hogy a felmerült hibákat, nem azért nem javítják, hogy téged bosszantsanak. Ha nem vált be a rom ,akkor használj másikat és ha egyik sem vált be, akkor ott a gyári.
Ui.: nem bántásnak szántam a hozzászólást, de nem tetszett a hangnem
-
Indiant
addikt
Érdemes a szomszédban is olvasgatni...[link]
-
Indiant
addikt
Esetleg van valakinek egy remek oldal a tarsolyában ahonnan szuper csengőhangokat lehet a telefonra varázsolni?
-
Indiant
addikt
Gratulálok Zsolt_72 (PH! addikt) és kelzsoca (PH! félisten) előlépéséhez!
-
Indiant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest