Hirdetés
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
#40993792 #8204 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok:
-Valaki panaszkodik,hogy neki recseg azzal nincs gond,(mert az egyedi hiba,van ilyen)de az ,hogy csak minden 3. recseg vagy 5. az már szerintem nem megengedett.Ne legyen az sem érv,hogy az övé nem recseg (persze,mert tokban van,de a tok nem gyári tartozék).
-Nekem a gombok is "lötyiznek",de amiket a t-nél néztem az mind ilyen volt (vagy jobban,vagy kevésbé)....ez nem jelenti azt,hogy ne szeretném a készüléket,de még egyszer mondom a Zsocáék nélkül nem lenne a "szívem csücske".....A videót nézve talán a Tania már jobban van összerakva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest