- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
válasz
doktordrog #29870 üzenetére
Szia!
Az kevés lesz, ha csak felteszed. Rootolni kell a telót és kell egy sd kártya is, arra pedig létre kell hozni egy exdended particiót amire majd pakolja a dalvik cache-t és egyebeket. Majd a programban csak ezután tudja átrakni, de belassul tőle a telefon nagyon. Ha nem muszáj nem ajánlom, de az a helyzet, hogy muszáj a mai 4.x-es és 5.0-ás alkalmazások mellett. Nem a kis Bladre lettek optimizálva. Az a helyzet, hogy 4 éve amikor még a facebook app és egyéb appok mérete a 40 mb helyett csak 10 mb volt, akkor még bőven elég volt a hely, de most már 3 app és betelt.
-
ampulla
aktív tag
válasz
doktordrog #29768 üzenetére
Gondolom igen. A lenyeg hogy fel kell osztani meg a microSD kartyat egy extended particiora amire majd pakolod a dalvik cache-t.
-
Joshi
titán
válasz
doktordrog #3632 üzenetére
Én is EXT partícióval raktam fel a godfathert de sajnos egy idő után nem látta a teló, azt nem mondom hogy a rom miatt de inkább újraformáztam a kártyát és reinstall. Azóta hibátlan minden.
-
greenmaur
tag
válasz
Link2sd nevű program is meg tudja mutatni és segítségével át is dobálhatod a cuccaid ext-re.
-
zszabika
aktív tag
válasz
Quick System info nevű progi megmutatja, ha jól tudom.Én nem használtam még.
(#3631) PeliScan: Én a Godfather-t ajánlom.
-
zszabika
aktív tag
válasz
doktordrog #3132 üzenetére
A Sweet Dreams lV is és a Godfather is támogatja.
(#3134) apeelme: Akkor melyiket rakjam fel rá?Alapból nincs rajta másik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
doktordrog #3122 üzenetére
Le akartam tölteni kelzsoca romját, de kettőt is láttam.
Ma már ne igyál többet
-
apeelme
addikt
válasz
doktordrog #3122 üzenetére
ha megmondanád melyik kettőről van szó talán tudnánk segíteni!
(#3123) zszabika: nem kell kilépni belőle - és nem is tudsz bizonyos programokból - valami telepített alkalmazás nem hagyja aludni a telót, gondold végig miket raktál fel...
-
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #2877 üzenetére
Le akartam tölteni kelzsoca romját, de kettőt is láttam. Melyiket töltsem le, hogy meg legyen az ext támogatás?
-
barnam_
nagyúr
válasz
doktordrog #2873 üzenetére
Nem emel az meg semmit, ez hülyeség.
Kelzsoca romjában van A2SD, ha nem akarod külön telepíteni, érdemes azokat használni.
Swap nem kell. -
TRob1
veterán
válasz
doktordrog #2811 üzenetére
Számomra pl. értelmetlen, mivel anékül is megoldható ha épp kezd kevés lenni a 302 mega hely, de vannak akik számára meg úgymond kötelező, hasznos dolog.
(Pl. már jobban jártál volna, ha hagyod a fenébe az egészet, és azt a másfél órát vmi hasznosabbal töltöd. Vagy megspórólhatsz még pár órát a mellőzésével mikor majd kártya csere vagy kártyahibád lesz
)
-
Psychonaut
veterán
válasz
doktordrog #2816 üzenetére
Egyeni felhasznalastol fugg...nekem pl. az osszes alkalmazasom elfer a telefonon, igy nem hasznalok semmi ilyesmit.
-
Psychonaut
veterán
válasz
doktordrog #2811 üzenetére
Rakhatsz fel olyan CM-alapu ROM-ot, ami tamogatja az ext-et (kelzsoca ROM-jai pl).
SZERK: Ropman: nem.
-
TRob1
veterán
válasz
doktordrog #2807 üzenetére
Ext nélkül is át tudod pakolni az appokat az sd-re. Alkalmazások menü, és katt arra az appra, amit inkább a lassabb sd-ről futtatnál (
), és ott lesz egy gomb hogy sd-re (ha sd-n van, akk meg értelemszerűen a telefonra tudod visszatenni)
-
Psychonaut
veterán
válasz
doktordrog #2804 üzenetére
Dobtak az ext particio tamogatasat.
-
ux1
addikt
válasz
doktordrog #2804 üzenetére
Alapból az MÁR nem...
De integrálni szoktuk, aztán meg vannak olyanok akik szerint minek
-
ux1
addikt
válasz
doktordrog #2801 üzenetére
És mi lett volna, ha az itteni 1.hsz olvastad volna el?
Az ext2/3/4 partnak csak akkor veszed hasznát, ha olyan ROM van a gépen ami használja is....
(#2802) w333
NCK-s függetlenítés úgy is marad.
De ha nem független volt, akkor nem lesz több gondod a garanciára
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest